Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
#44630784 #166 üzenetére
Aki csak a saját felhasználási szokásaiból indul ki és másokat lenéz, mert el sem tudja képzelni, hogy más mást máshogyan használ, az mi ha nem idióta?
(#162) Dilikutya: de miért kellene egyenes arányosságnak lennie? A fenti autós hasonlatot pedig nyugodtan ültesd alma-alma kontextusba. Egy Audi A8-as sem ér 3x annyit, mint egy A4-es, mégis megveszik, mert valakinek pont annyival ér többet akár a presztizse, akár bármi más miatt.
Ha valakinek egy 50k-s fejes szól annyival jobban, mint 5k-s, hogy neki ez megér annyit, akkor hol a probléma? Én amúgy hallgattam a Retro DJ-t saját láncon (HRT MS2+ és Presenter 2 OPA Green-el) és bizony az én 16k-s Superlux HD660-as fejhallgatómat nem adnám érte oda semmi pénzért és szerintem szól is kétszer olyan jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest