Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
válasz
flamich76 #166 üzenetére
Nem hibás a logikám. ÉN egy OPERÁCIÓS RENDSZERRŐL beszélek, és annak elméleti előnyeiről, hátrányairól. TE pedig KÉSZ TERMÉKEKRŐL BESZÉLSZ.
Egy OS 1000 féle hardveren futhat, és ÉN soha nem állítottam, hogy a SURFACE tabletnek nincs előnye x-y-hoz képest. Én AZT állítottam, hogy az RT operációs rendszernek nincs SEMMIFÉLE ELŐNYE, LÉTJOGOSULTSÁGA A WIN 8.1-HEZ KÉPEST.És ezt nem tudtátok megcáfolni.
Abban igazad van, hogy az eladási árat nem mérnökök határozzák meg, viszont az TÉNY, hogy egy RT, és egy Win 8.1-es tablet előállítási költsége (azonos színvonalon, hardverrel) EGYFORMA. Innentől kezdve megint csak ÜZLETPOLITIKA, hogy milyen áron adják el a vevőnek. Ez nem az OS dolga, ez adott gyártó ÜZLETPOLITIKÁJA.
Jelenleg úgy állunk, hogy bebizonyítottam, hogy egyazon áron gyártható egy teljes funkcionalitású, és egy csökkentett funkcionalitású OS-t futtató tablet. Ezzel be van bizonyítva, hogy az RT-nek az ég egy adat világon semmiféle LÉTJOGOSULTSÁGA NINCS.
Innentől kezdve pusztán marketing, hogy az MS talál még hozzád hasonlóan ostoba embereket, akik ugyan azon az áron szarabb terméket vesznek. Ha igen, és méghozzá nagy tömegben, akkor sikeres lehet az RT, ha nem, akkor nem. Jelenleg azonban nagyon úgy fest, hogy nincs annyi idióta a világon, mint amennyit az MS szeretne. Ezért bukott az RT.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest