- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
válasz
flamich76 #166 üzenetére
Nem hibás a logikám. ÉN egy OPERÁCIÓS RENDSZERRŐL beszélek, és annak elméleti előnyeiről, hátrányairól. TE pedig KÉSZ TERMÉKEKRŐL BESZÉLSZ.
Egy OS 1000 féle hardveren futhat, és ÉN soha nem állítottam, hogy a SURFACE tabletnek nincs előnye x-y-hoz képest. Én AZT állítottam, hogy az RT operációs rendszernek nincs SEMMIFÉLE ELŐNYE, LÉTJOGOSULTSÁGA A WIN 8.1-HEZ KÉPEST.És ezt nem tudtátok megcáfolni.
Abban igazad van, hogy az eladási árat nem mérnökök határozzák meg, viszont az TÉNY, hogy egy RT, és egy Win 8.1-es tablet előállítási költsége (azonos színvonalon, hardverrel) EGYFORMA. Innentől kezdve megint csak ÜZLETPOLITIKA, hogy milyen áron adják el a vevőnek. Ez nem az OS dolga, ez adott gyártó ÜZLETPOLITIKÁJA.
Jelenleg úgy állunk, hogy bebizonyítottam, hogy egyazon áron gyártható egy teljes funkcionalitású, és egy csökkentett funkcionalitású OS-t futtató tablet. Ezzel be van bizonyítva, hogy az RT-nek az ég egy adat világon semmiféle LÉTJOGOSULTSÁGA NINCS.
Innentől kezdve pusztán marketing, hogy az MS talál még hozzád hasonlóan ostoba embereket, akik ugyan azon az áron szarabb terméket vesznek. Ha igen, és méghozzá nagy tömegben, akkor sikeres lehet az RT, ha nem, akkor nem. Jelenleg azonban nagyon úgy fest, hogy nincs annyi idióta a világon, mint amennyit az MS szeretne. Ezért bukott az RT.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OpenWRT topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/128 GB Új, bemutató darab
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest