- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Melyik tápegységet vegyem?
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
válasz
flamich76 #166 üzenetére
Nem hibás a logikám. ÉN egy OPERÁCIÓS RENDSZERRŐL beszélek, és annak elméleti előnyeiről, hátrányairól. TE pedig KÉSZ TERMÉKEKRŐL BESZÉLSZ.
Egy OS 1000 féle hardveren futhat, és ÉN soha nem állítottam, hogy a SURFACE tabletnek nincs előnye x-y-hoz képest. Én AZT állítottam, hogy az RT operációs rendszernek nincs SEMMIFÉLE ELŐNYE, LÉTJOGOSULTSÁGA A WIN 8.1-HEZ KÉPEST.És ezt nem tudtátok megcáfolni.
Abban igazad van, hogy az eladási árat nem mérnökök határozzák meg, viszont az TÉNY, hogy egy RT, és egy Win 8.1-es tablet előállítási költsége (azonos színvonalon, hardverrel) EGYFORMA. Innentől kezdve megint csak ÜZLETPOLITIKA, hogy milyen áron adják el a vevőnek. Ez nem az OS dolga, ez adott gyártó ÜZLETPOLITIKÁJA.
Jelenleg úgy állunk, hogy bebizonyítottam, hogy egyazon áron gyártható egy teljes funkcionalitású, és egy csökkentett funkcionalitású OS-t futtató tablet. Ezzel be van bizonyítva, hogy az RT-nek az ég egy adat világon semmiféle LÉTJOGOSULTSÁGA NINCS.
Innentől kezdve pusztán marketing, hogy az MS talál még hozzád hasonlóan ostoba embereket, akik ugyan azon az áron szarabb terméket vesznek. Ha igen, és méghozzá nagy tömegben, akkor sikeres lehet az RT, ha nem, akkor nem. Jelenleg azonban nagyon úgy fest, hogy nincs annyi idióta a világon, mint amennyit az MS szeretne. Ezért bukott az RT.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest