Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

válasz Cannabis7 #134 üzenetére

Hát igen. Az asztali gépem ha játszom vele akkor 260W körül fogyaszt. "Üresjáratban" 90-100W-ot. Ezért is vettem Lenovo S205-öt. Az üresben 16-20W-ot fogyaszt, ha megtekerem akkor meg max 40W-ot. Nem mindegy ezért az üresjárati fogyasztás.

• Romvr

őstag

Tudom hogy nem értek hozzá csak logikázok egy kicsit.

Ugye anno megjelent a Dx9, aztán jöttek a hibajavításai a Dx9a, b, c. Ott ugye nem kellett minden betűhöz új hardvert venni. Akkor most miért kell a xx.1-hez újat? Nem lehet megoldani szoftveresen a dolgot? Hiszen ha jól vettem ki a cikkből akkor itt valami számítási módozatról van szó ami hibás a Dx11-ben és majd ki lesz javítva a Dx11.1-nél.

A másik meg a marketing gépezet. Én egy GF8800GT-ről váltottam márciusban HD6870-re. Addig vígan elvoltam vele, de már kezdett kicsit öregecske lenni, meg hülyén festett egy Phenom II X4 mellett. Dx9 -ről Dx11-re. Nah tisztelt gyártók legközelebb is csak ilyen fokú váltást fogtok tőlem kisajtolni! Majd Dx13-nál megveszem az új Radeon HD12xxx-es szériát és azzal is elvagyok vagy 4 évig. Szóval csak annak plusz pénz aki minden szériaváltásnál megveszi a legújabb kártyát. Hiszen biztosan kompatibilis lesz visszafele a Dx11.1-is és nem csak azokon a kártyákon fog futni az adott játék. Akkor meg minek? Plusz effektek nem lesznek benne, csak kicsit gyorsabb lesz tőle a számolás, tehát nem 60 hanem 80 FPS-el fut majd a játék. Azért meg nem adok ki megint 50 ezret :N

Új hozzászólás Aktív témák