- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
User64476
őstag
(sic!)-et írni egy szövegbe nagyon modoros.
-
Angel1981
veterán
válasz kételkedem #7 üzenetére
-
Akybron
aktív tag
C verzió azoknak, akik rájöttek, hogy időzített kioldóval is lehet, és hallották valahol, hogy a jó fényképhez FÉNY is kell. (Tehát elindultak a jó fényképgyártás útján, de még csak egy lépést tettek meg)
1. Keress egy minél fényesebb lámpát, vagy egy nagy, lehetőleg déli fekvésű ablakot!
2. Tedd le a gépet a fent említett fényforrással SZEMBEN!
3. Állj a gép és a fényforrás KÖZÉ! Lámpa használata esetén (a művészi hatás fokozása végett) lehetőleg látszódjon a lámpa is a képen, a búra nélküli a legjobb.
4. Állítsd be az időzítőt, készítsd el a sziluett-képet![ Szerkesztve ]
73&DX HA5OJN
-
Silverss
aktív tag
Ma is sok önportré készül.
Leírom, hogy kell:
1. Emeld a telefont magasra lehetőleg profilod felől.
2. Fordítsd a telefon a kameráját magad felé (3G kamerától függetlenül)
3. készítsd el a képet.B verzió:
1. Állj egy méretétől független tükör elé.
2. A vakut állítsd a legfényesebbre. (Csak így érhetsz el megfelelő tükröződést)
3. A telefont tedd a fejed mellé, kicsit döntött állapotban, majd készítsd el a képet.
4. Ne a tükörbe nézz, hanem a telefonod kijelzőjét, hogy milyen kép lesz! Fontos![ Szerkesztve ]
-
buherton
őstag
Egész kulturált. Oké nem színes meg kicsit homályos, de attól függetlenül egyáltalán nem rossz a minősége ahhoz képest hogy több mint 150 éves.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Argos
őstag
Az ilyen eseményeket nem szabad Elfeledni !
...elmúlik...
-
Dassler
őstag
válasz Mariann294 #32 üzenetére
nekem inkább Zsákos Flodo
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
Mariann294
őstag
Amikor ránéztem a képre, egyből ő ugrott be...
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #30 üzenetére
Ebédidőben enni kell, nem netezni.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
.mf
veterán
Nekem kicsit fura...
Szóval Daguerre egy éve már készített embert is ábrázoló képet. Kapott / vett készen egy gépet. Akkor honnan tudja, hogy övé az első?
Amúgy camera obscurával / lyukkamerával nem kísérletezgettek már sokkal korábban, a középkorban is?
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Petike1007
tag
Ennek a csávónak már akkor volt annyi esze,hogy ne tükör előtt vakuval fényképezze magát
Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...
-
Szroncs
tag
"A világ legeslegelső portréfotója" raadasul egy elfrol Tok olyan a kepen mintha hegyes fule lenne a haja miatt Talan valojaban az igazi Spock elsotisztet abrazolja a kep, egy idoutazos kalandjaa soran.. ki tudja...
-
hemaka
nagyúr
király :d
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Lenry
félisten
de zsíír. menő a haja
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Z86
őstag
Nem fésülködött meg...
-
ngabor2
nagyúr
-
cadeyrn
aktív tag
válasz whitezo88 #13 üzenetére
http://en.wikipedia.org/wiki/Sic
"when added just after a quote or reprinted text, indicates the passage appears exactly as in the original source. The usual purpose is to inform readers that any errors or apparent errors in the copied material are not from transcription—that they are reproduced exactly from the original writer or printer."
Szóval azért van, mert megjelölik, hogy ez pontos idézet, és ha esetleges hiba lenne a szövegben, akkor az az eredeti szövegben is hasonló képpen jelen volt.
Nem a helyesírási hibákat jelöli, hanem hogy az idézet így pontos, nem az idéző írta el.SZERK
#12 bbandi hozzászólását kitakarta előlem a világegyetem, bocs[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
válasz Mr.Csizmás #6 üzenetére
Mennyire igaz...
Én kicsit szánalmasnak tartom ezt, de vannak olyan oldalak ahol már külön van a tükrös fényképezős kategórián belül egy Iphone-os részleg is... Hova fajul a világ?:S -
rudi
nagyúr
válasz kételkedem #7 üzenetére
Akkoriban még gőzgép hajtotta az internetet!
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Csontoshun
tag
ez megér 1 Up-ot
"->, *, & "
-
Phvhun
őstag
Mit jelent a sic ?
Sokszor látom még más helyeken mindenféle dolgok kézikönyvébe irkálva azt hogy "EZ",
angol szövegben. Mit jelenthet ?Eladó szinte új Sennheiser HD 660S2 jóárasítva - HardverApró profilomban
-
Mr.Csizmás
titán
akkoriban még nem kellett tükörrel pózolni, 1perces expo rulz
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Silentfrog
veterán
Érdekes információ.
-
tDr1v3r
veterán
A pózolók elődje?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Dassler
őstag
cool
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
adamka16
őstag
Ilyenekre legyünk büszkék, ne a VV szereplőire az Istenért...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest