- ASUS ROG Ally
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Tisztázta a Valve a Steam Machine HDMI-paráját
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen processzort vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
Ez a maffia történet nekem nagyon irreális (még ha van is mögötte logika), Abu.
Tudsz mondani olyan példákat amiben az NV eltérne az OpenGL specifikációtól? Nem kötekedésből kérdezem, hanem egyszerűen azért mert nekem szöges ellentéte ennek a saját tapasztalatom. Rendszeresen járok StackOverflow-ra is OpenGL-es ügyekben és a problémák jelentős százaléka kb. az, hogy AMD-n valami nem megy úgy ahogy kellene a szabvány szerint (persze ez általában nem szándékos, hanem bug a driverben). Kíváncsiságból most gyorsan rákerestem az OpenGL tagnál az "AMD" kulcsszóra, 4 találat amit gyorsan elcsíptem: Link1, Link2, Link3, Link4
Mind a 4 esetben az AMD drivereivel van a gond, van ahol a shadert nem képes a driver rendesen linkelni, van ahol a parancsok sorrendjétől függően crashel az alkalmazás, meg van ahol nem annyira toleráns mint a többi gyártó drivere (ez persze nem feltétlenül hiba).Linuxosokat nem értem olyan szempontból, hogy miért gond ha a driver zárt?

Szerintem fontosabb, hogy stabil legyen a driver mintsem, hogy lehessen benne matatni.Őszintén szólva már az is nagy előre lépés volna ha egységes shader compiler/linker volna mint a D3D-nél, nem pedig vendoronként különböző.

Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bestbuy játékok
- EAFC 26
- ASUS ROG Ally
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- Ryzen 9 9950X 16C/32T Processzor! Tray
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi