- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi erősítő építése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tskó
tag
válasz
IIIIIIIIIIII #33 üzenetére
// Surface RT jelenleg semmivel sem tud többet nyújtani mint egy Android tablet/Ipad. Ha az x86-os verzió //kijön, vagyis lesznek futtatható asztali alkalmazások, akkor lehet bármit is várni.
Nakkor tegyél fel egy rdp-t az androidos tabletedre és loggolj fel egy win7-re vele, futnak az x86 alkalmazások, csak szart se érsz, mert vért hugyozós tabletről kezelni még a böngészőt is.
-
dfsz34
őstag
Van egy ötletem: adják olcsóbban.
-
flamich76
tag
válasz
sing1ep1ayer #41 üzenetére
És akkor már Lepenye úr kommentjét is olvasd el hozzá:
[http://blogs.msdn.com/b/b8/archive/2012/03/21/scaling-to-different-screens.aspx] -
sing1ep1ayer
őstag
Nem biztos hogy ez a legjobb hely hogy belinkeljem, de ez egy igen érdekes olvasmány a Windows 8 kapcsán és feltételezem nem lesz átvéve a cikk.
-
dfsz34
őstag
Van egy ötletem, adják olcsóbban.
-
Воланд
titán
válasz
Hisztogram #30 üzenetére
mivel magyarorszagon nem forgalmazzak hivatalosan, ezert tul sok ertelme nem lenne, hogy ha kint lenne.
-
flamich76
tag
Első lépés talán az lehetne, ha nem csak olvasni lehetne ezekről a gépekről a világ elég nagy részén, hanem esetleg meg is lehetne kapni. Ja és nem 4-5 hét várakozási idővel, hanem azonnal, esetleg netről másnap.
Aztán, ha így sem fogy rendesen, akkor lehet árat lejebb vinni.
Volt a MM-nak asus tablet akciója WIN RT-vel. Az akció 3. napján bementem a pólusba és az eladó srác azt se tudta miről beszélek. Aztán nagy nehezen kiderítette, hogy tényleg van valami akció, csak épp a gépek nem jöttek meg. Ellenben vagy 30 féle android tablet kint volt a pulton és csak el kellett vinni.
Érdeklődtem egy netes shopban W700 után és 4-5 hétre mondták a szállítást. Kérdeztem mennyire tűnik biztosnak a 4-5 hét, a válasz az volt, hogy hát semennyire.
Szóval itthon egyelőre csak az ASUS vivotabot lehet biztosan kapni, de az meg eléggé túlárazott.
-
Akula
őstag
vigyék le az árat és bejön az üzlet. hogy nem képesek tanulni még ennyi idő után sem? ami olcsó az kell az embereknek, még ha szar is.
-
IIIIIIIIIIII
csendes tag
A Surface RT jelenleg semmivel sem tud többet nyújtani mint egy Android tablet/Ipad. Ha az x86-os verzió kijön, vagyis lesznek futtatható asztali alkalmazások, akkor lehet bármit is várni.
Szolgáltatás: Ez sem kompatibilis semmivel, csak ha win8ad van. Szoftverkínálat szűkös.
Hardver erő: Átlagos cucc, de az OS eléggé könnyűsúlyú, szóval összhangban van a kettő.
Kialakítás: Prémium külső. Pluszpont.Ár: Annak fényében, hogy egyik tulajdonságában sem tudja megverni a konkurens termékeket, valami nagyon olcsó árra kellene számítani. De nincs így.
Konklúzió: Életképtelen.
-
Microsoft Surface Price Could Drop 38% in Two Months (elemzői feltételezés)
-
Hisztogram
tag
vagy én vagyok hülye vagy még a Microsoft.hu is letagadja a készüléket.
-
Syl
nagyúr
-
Angel1981
veterán
"eredetileg a következő év elején terjesztették volna ki a masina elérhetőségét, de állítása szerint a kereskedők érdeklődése miatt ezt hamarabb meglépik"
Na persze, cöcöcö!
-
spammer
veterán
Lassan minden napra jut egy "nem fogy jól a Surface" témájú hír
-
nyirir
csendes tag
hát igen ennyi pénzért, kinek van rá keresete
-
Cyberpunk
félisten
Első körben árat kéne vágni szerintem
-
Hobbbyt
őstag
Módosítottam, de én akkor se tennék már Tegra 3-at egy ilyen felsőkategóriásnak árult cuccba (amin ki sem lehet teljesen használni az OS-t). Lassan megérkeznek a A15-ös gépek.. (ala Nexus 10) ha azt akarnám, hogy időtálló legyen a cucc, nem tennék bele olyat aminek nemsoká jön az utódja... Szerintem.
-
Szizol
tag
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
Galaxy Note II, Galaxy S3
-
törölt tag
Az év végén bennragadt 2,7milió darabot sorsolják ki a jogtiszta windóz xp-t használók között.
/Aki hajlandó átváltani W8-ra/Tutisiker
vagy légballonból szórják meg vele Európát
-
moma
őstag
"kereskedők érdeklődése miatt"
lol hát persze
-
kcsa
veterán
tessék féláron adni, és nem tudnak majd eleget gyártani.
-
freeapro
senior tag
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
akad, csak azt nem a microsoft adja ki
-
Inzl
csendes tag
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
Nexus 7, Nexus4, stb., például
Amúgy meg: ADJÁK OLCSÓBBAN!!
-
macilaci78
nagyúr
Akad manapság olyan új termék az IT-piacon, vagy bárhol másutt, ami a várakozásokon felül teljesít? Gondolom, nem jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciás,MSI gamer laptop 15,6 Full HD,144Hz,Core i5 12450H/RTX 2050/8GB DDR4/512GB SSD beszámolok
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- HP Probook 430 G7, 13,3" FHD , I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest