- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
FіkuszKukіsz #153 üzenetére
Lehet, de ez már nem az én / mi dolgunk...azért kínál több előnyt is a win8, servernek meg van más alternatíva is, ha nem teszik a legújabb MS féle.
-
King Unique
titán
válasz
FіkuszKukіsz #150 üzenetére
Azért ott is van sima Desktop felület, mert ugye "kétarcú" a rendszer, tehát akkor lenne gáz, hogy ha csak Metro lenne.
Másrészt nem annyira rossz ám az, főleg otthoni usernek, mert vmit muszáj volt dizájnon fejleszteni, hozzátenni, ha csak sima win7 klón lett volna GUI-t tekintve, akkor meg azon sírna a nép, h nincs benne semmi extra, tök olyan, mint a 7, akkor minek vegye meg... -
King Unique
titán
Évente fejlesztik, vmi nagyobb update pakkal a meglévő rendszert, fő rendszert 2-3 évente továbbra is, legalábbis én így hallottam. De ez a 8.2 utólagos - több GUI, strart menü stb. - tényleg megkavart engem is. Pedig nekem semmi bajom se volt 8-assal, de ugyanúgy 8.1 "kettős felülete" is teljesen ok, start menü sem hiányzik egyáltalán
Most azt nem értem, h a következő nagy update majd megtartja mostani 8.1 felületet, v esetleg választható lesz telepítés közben, v átszabja újból, mert akkor a t**om tele lesz...
(#97) cskamacska :
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest