Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Évente fejlesztik, vmi nagyobb update pakkal a meglévő rendszert, fő rendszert 2-3 évente továbbra is, legalábbis én így hallottam. De ez a 8.2 utólagos - több GUI, strart menü stb. - tényleg megkavart engem is. Pedig nekem semmi bajom se volt 8-assal, de ugyanúgy 8.1 "kettős felülete" is teljesen ok, start menü sem hiányzik egyáltalán
Most azt nem értem, h a következő nagy update majd megtartja mostani 8.1 felületet, v esetleg választható lesz telepítés közben, v átszabja újból, mert akkor a t**om tele lesz...
(#97) cskamacska :
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest