Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszont akkor az egész cikk úgy hülyeség, ahogy van. Mert akkor nem 'a horkolás' ellen lett készítve (mint általános horkolás-ellenes cucc), és nem hiszem, hogy megérné kereskedelmi forgalomba hozni, mert sok nem fog fogyni (mivelhogy a horkolások egész kevés százaléka ez a speciális zavar). Maximum valami speciális bolthálózatnak érdemes felvállalni, ahol valami TB-szerű támogatást tudnak rá szerezni (így az alap kis mennyiségű gyártás miatti nagyobb költséget fel lehet vállaltatni a heléyi egészségbiztosítókkal - bár mondjuk Japánban így is, úgy is fogyhat, mert ők japánok
).
Vagyis bár én a hírbeli adatok alapján állítottam, hogy baj van a termék körül; így utólag közösen kitalálva az alapadatokkal van gond (éreztem, hogy valami nem kerek; csak a kiindulási feltétel nem volt korrekt).
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest