- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hővezető paszták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszont akkor az egész cikk úgy hülyeség, ahogy van. Mert akkor nem 'a horkolás' ellen lett készítve (mint általános horkolás-ellenes cucc), és nem hiszem, hogy megérné kereskedelmi forgalomba hozni, mert sok nem fog fogyni (mivelhogy a horkolások egész kevés százaléka ez a speciális zavar). Maximum valami speciális bolthálózatnak érdemes felvállalni, ahol valami TB-szerű támogatást tudnak rá szerezni (így az alap kis mennyiségű gyártás miatti nagyobb költséget fel lehet vállaltatni a heléyi egészségbiztosítókkal - bár mondjuk Japánban így is, úgy is fogyhat, mert ők japánok
).
Vagyis bár én a hírbeli adatok alapján állítottam, hogy baj van a termék körül; így utólag közösen kitalálva az alapadatokkal van gond (éreztem, hogy valami nem kerek; csak a kiindulási feltétel nem volt korrekt).
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest