Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
A lényeg nem a múlton van.
Egy kis hozzáfűzni valóm van e témához.A tény ,hogy a történelem ismétli önmagát,erről mi is tehetünk!
Azt ,hogy ma a megszállás az más eszközökkel folyik,az lényegtelen,a tényeken nem sokat változtat.
A politika sohasem adott megoldást szinte semmire.
Tisztában kell azzal lenni,hogy kenyérre van szüksége az embernek,lakható terepre és felhasználható energiákra.
A technológia ami megold mindent (a házat kömüves építi a rendszert programozó készíti,a pék süti a kenyeret ,nem a politikus)
A demokrácia nem létezik,a nemzeti kormányoknak jelképes szerepük van,szimbolikusan fenntartják a demokrácia szerepét.
Régóta nem kormányok,hanem cégek vezetik a világot,cégék és bankok!
Amit mi tehetünk,az az ,hogy nem hagyjuk magunkat kizsákmányolni,maximálisan!
Ma a világot ennek tükrében a "profit" határozza meg,csak az számít,és az egyéni szabadság a jólét ,nincs a definícióban.
Azt kell mindenkinek feltérképeznie a világban ,hogy mire van igazából tényleg szüksége,ne befolyásolja a TV valótlan ideákkal.
Független hírműsorokból kell informálódni(internet)
Az IMF és az óriás világbankok ennek a monetáris rendszernek a csúcsai,európa úgy ugrál nekik ,mint a pincsi!
Szívesen folytatnám,rengeteg ötletem van ,hogy milyen megoldásokat kell tennie az embernek,hogy ebből a kutyaszorítóból kikerüljön.
OFFNem akarok ezen a témán túl sokat időzni,ezért mindenkitől elnézést kérek!
Abu :
A cikk fenomenális 2x elolvastam,roppantul tetszik a technológiai fejlődés,ebben a szűkölő üzletágban.
B.U.É.K!nektek,és mindenkinek......
Engem mondjuk már nem érintenek a diszkrét VGA-k.
Kis fogyasztású,praktikus rendszerek(konfig-ek híve vagyok)már!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs