Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MZperX75

addikt

A lényeg nem a múlton van.
    Egy kis hozzáfűzni valóm van e témához.

A tény ,hogy a történelem ismétli önmagát,erről mi is tehetünk!
    Azt ,hogy ma a megszállás az más eszközökkel folyik,az lényegtelen,a tényeken nem sokat változtat.
    A politika sohasem adott megoldást szinte semmire.
    Tisztában kell azzal lenni,hogy kenyérre van szüksége az embernek,lakható terepre és felhasználható energiákra.
    A technológia ami megold mindent (a házat kömüves építi a rendszert programozó készíti,a pék süti a kenyeret ,nem a politikus)
    A demokrácia nem létezik,a nemzeti kormányoknak jelképes szerepük van,szimbolikusan fenntartják a demokrácia szerepét.
    Régóta nem kormányok,hanem cégek vezetik a világot,cégék és bankok!
    Amit mi tehetünk,az az ,hogy nem hagyjuk magunkat kizsákmányolni,maximálisan!
    Ma a világot ennek tükrében a "profit" határozza meg,csak az számít,és az egyéni szabadság a jólét ,nincs a definícióban.
    Azt kell mindenkinek feltérképeznie a világban ,hogy mire van igazából tényleg szüksége,ne befolyásolja a TV valótlan ideákkal.
    Független hírműsorokból kell informálódni(internet)
    Az IMF és az óriás világbankok ennek a monetáris rendszernek a csúcsai,európa úgy ugrál nekik ,mint a pincsi!
    Szívesen folytatnám,rengeteg ötletem van ,hogy milyen megoldásokat kell tennie az embernek,hogy ebből a kutyaszorítóból kikerüljön.
    OFF

Nem akarok ezen a témán túl sokat időzni,ezért mindenkitől elnézést kérek! :R :R :R

Abu :
    A cikk fenomenális 2x elolvastam,roppantul tetszik a technológiai fejlődés,ebben a szűkölő üzletágban.
    B.U.É.K!

nektek,és mindenkinek......

Engem mondjuk már nem érintenek a diszkrét VGA-k.
    Kis fogyasztású,praktikus rendszerek(konfig-ek híve vagyok)már!

Új hozzászólás Aktív témák