- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
Azért ebben nem vagyok biztos... sőt. Ez így történelem egyes. Azért pl nézz vissza egy tatár járást, amikor az ország negyedét kiirtották, vagy egy török hódoltságot, amikor 150 éven keresztül 3 részre volt szaggatva az ország, és megkezdődtek azon eseménysorozatok, amik trianonhoz vezettek. Az elüldözött lakosság helyett a környező népek telepedtek be, és ezzel az ottani magyarságot kiszorították, utána sajátjuknak hívva azt... stb... Ma az EU egy olyan intézmény, amivel kapcsolatban itthon mindenki csak végletekben tud nyilatkozni. Addig mindenkinek tetszett amíg csak az "EU pénzből" táblákat látta mindenhol, senki nem gondolt bele, hogy a kedvezmények kötelességekkel is járnak?
Na de én itt be is fejeztem az offolást
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AMD GCN névre keresztelt architektúrája újradefiniálja a grafikus processzor fogalmát.
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest