Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vico87
tag
válasz
MasterMark #28 üzenetére
"ahogy hallottam"
Én is sok mindent hallok, de nem mind igaz.Ha tényleg nagy a késleltetés, akkor szerintem az ok vagy szoftveres, vagy pedig valahol az ilyen adapter nagyon el van bénázva, mert a plusz hardvernek nem szabadna érzékelhető késleltetést belevinnie a rendszerbe.
-
Vico87
tag
Ha jól megfigyeljük, akkor 1:09-1:10-nél téglalapot jelez, mint Reload gomb, holott elvileg Xbox 360-on játszik PS3 kontrollerrel. Ez lehetséges? Később pedig valamiért Xbox 360-stílusú X gombot jelez, amikor PS3-on játszik Xbox 360 kontrollerrel.
Amúgy szerintem nem hülyeség a cucc, de 60 USD meredeken hangzik.
Szerintem pont annyi ember számára érzékelhető késleltetése van így az inputnak, mint a gyári kontrollerrel. Valószínűleg elhanyagolható mértékkel nagyobb csak, amit max méréssel lehet kimutatni.
-
ledgeri
nagyúr
Csak nekem tűnt fel az, hogy amokor x-bix imputtal játszik ps-en, akkor szépen összedugja, de a vjátékban az xbox -xje jelenik meg a game alatt...
Már moddoltak a játékok is, nem hiszem, gyanús a vágás....
(#24) FefeeX : nem.. -
FefeeX
veterán
válasz
Teréz Atya #17 üzenetére
Intelligens a cucc, PC-n konfigurálod be. Háromszoros gomblenyomás, stb. Érzékenységet meg a játékban is állíthatsz, legalábbis több olyan van. Szóval olyat magyaráztok be ami eddig volt, most leírnak egy új cuccot, és "b@zd meg róka a porszívódat" esete áll fenn. Remélem mindenki ismeri a viccet és nem kell magyarázni.
A G27-hez meg egyik említett kormány sem hasonlítható, még hírből sem.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
MasterMark #21 üzenetére
Azért csak tennék vele egy próbát(nekem rpg-hez kéne),de mondjuk szimulátorhoz is jó lenne,hogy ne keljen kidobnom a meglévő joy-omat és venni 360-as joyt.
-
Milka 78
nagyúr
Ez de nagy okosság lenne ha menne is.X360-ra elkélne egy jó kis egér+bill. támogatás.Mg ki is pengetném érte a 60 dodót csak legyen...
-
cellpeti
nagyúr
mondjuk egy XBOX360ra néztem volna meg inkább a billentyű és egér párost egy FPS közben. Ha ott lagg nélkül megy még be is futhat
-
MasterMark
titán
válasz
Teréz Atya #17 üzenetére
Na pont ez a lényeg.
-
Teréz Atya
senior tag
Ahhoz hogy egy játékot rendesen lehessen irányítani, natívan támogatnia kell az egeret és a billentyűzetet. Pl fps-ben elhúzom balra az egeret. Erre mivel a kütyü gamepadot emulál kiadja a játéknak, hogy mozduljon balra. Namost akármilyen bőszen rángatom balra az egeret max olyan gyorsan fog fordulni amit a gamepad analógjának max kilengése enged. Tehát nem egy gyors balrafordulás lesz az eredmény, hanem a karakter elkezd balra fordulni egyenletes mozgással. Namost én magas érzékenységgel szeretek játszani egéren. Ebben az esetben a karakternek már rég balra kéne nézni, mikor én még mindig kaszálok az egérrel és kiabálom hogy fordulj.
Akkor már inkább a gamepaddel irányítom.A kormányok támogatása nem is blődség, ha ez a kütyü lehetővé teszi a finomhangolást pl deadzone, force feedback stb. De ha nem, akkor halottnak a csók.
-
Munyos
csendes tag
Na akkor most már veszek egy Ps3 at mert lehet egérrel és billentyűvel nyomulni !
-
MasterMark
titán
Én úgy tudom attól még ugyanúgy rádión kommunikál, csak az áramot veszi fel kábelről.
De ez nem úgy fog működni mint egy PC-n egér. A konzolra írt játékok nem egérre vannak kitalálva és teljesen máshogy fog működni ha azt egérrel akarjuk vezérelni. Plusz ugye ott van a hatalmas lagg.
Amúgy XBOX-hoz ott vannak a Fanatec kormányai azért azok elég komolyak. Meg a régi MS kormány is nagyon jó, csak már nem gyártják sajnos.
-
FefeeX
veterán
válasz
MasterMark #12 üzenetére
hát nem tudom, most kipróbálom otthonról, csak mert mikor P&C kittel kötöm a boxhoz, akkor nem rádión kommunikál a boxszal, ez száz százalék.
Teréz Atya: miért ne lenne létjogosultsága? 25 ezerért van jelenleg xfire vagy mianyám készlet, ami lehetővé teszi boxon az egeret meg a billentyűt. És bizony megoldható, nem lesz olyan mint PC-n, de átszokni jobb. Plusz ha van egy PS3-mad és egy X36-od, nem kell egyikhez sem pluszba kontrollert venned. Plusz ha van egy G27-ed, az PS3-mal ugyan megy, de X36tal nem, amihez ráadásul nincs is normális támogatott kormány.
Tovább is van, mondjam még? -
MasterMark
titán
válasz
Teréz Atya #11 üzenetére
A kábel ami hozzá tartozik, azzal csak tölteni lehet. Bármilyen USB port-ba bedughatod onnan csak áramot vesz fel.
-
Teréz Atya
senior tag
Hát, nem nagyon látom a létjogosultságát. PC-re lényegében bármelyik kontrollert rá lehet hekkelni. Az xbox 360 cuccok mennek maguktól, max a vezeték nélküliekhez kell a vevő, de azt meg adnak a pc verzióhoz 2-3 euró felárért. PS3, wii blouetoothon megy, láttam ahogy hl2-n demózták.
Konzolok közti gamepad váltásnak nem tudom mi értelme, olyan nagy különbséget nem vettem észre ps3 és X360 gamepad közt. Max annyi, h a x360-nak pontatlanabb a D-padja. De akkor meg inkább veszek egy razer gamepadot ami minden felsorolt fícsört tud, nemhogy ps3 gamepad + ez a kütyü ami így kb 2X annyiba jön.
Ha meg egeret akarok ráimádkozni arra a játékra ami nem támogatja, akkor halott ötlet. A RE4 pc-s verziójánál próbáltam egérrel helyettesíteni a gamepadot, hát majdnem megőszültem.
Még valami - amikor a PS3 kiírja, hogy nyomjam meg a kört egy QTE közben, akkor nagy valószínűséggel mire kapcsol mit kell megnyomni a box gamepadján már késő.
Ez a kütyü lekezeli a dead zone-ok különbségét is a különböző gamepadok közt? Sok játéknál nincs rá lehetőség állítani.Lenne egy kérdésem: X360 play and charge kit működik PC-n is vagy ez az X360 privilégiuma???
-
lujó55
addikt
bizonyára hasznos...
-
banhammer
veterán
Ötletes kütyü, csak az ára kicsit magas.
-
MasterMark
titán
Na most ez vajon működik rendesen? Lagg nélkül?
-
Gomez86
őstag
Ha megy a G25/27 Xboxal (forza) akkor nálam megvevős...
-
Angel1981
veterán
Ötletes, remélem be is válik!
-
Pantok
aktív tag
Jó rohadt drága, főleg hogy ezekböl a bizbaszokbol még nem láttam 100%osan működőt.
-
raper
senior tag
Kár, hogy nem szoktam játszani, mert az ötlet remek.
-
Brutális eb
addikt
Remek ötlet.
Remélem a kivitelezés is megállja majd a helyét. -
Ptech
addikt
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
Csak az ára érdekes..
-
macilaci78
nagyúr
Ha stabilan működik, akkor nem is hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az apró USB-s eszköz nem csak a platformok közötti átjárhatóságot, de a szoftveres moddingot is lehetővé tesz.
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest