- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jack@l
veterán
Meg kéne nézni egy tesztoldal által mért grafikont(nem amd-s kifestőkönyvet), aztán lehet kommentálni is
http://techreport.com/review/29090/fable-legends-directx-12-performance-revealed/2 -
korion
senior tag
miért nem így van?
ugyanazt,vagy jobb teljesítményt érnek el,majdnem fele akkora fogyasztással,sokkal kevesebb parasztvakítással!
olyan termékekről beszélünk aminek a legnagyobb ellensége a meleg..sokáig azon voltam,h 3 monitort fogok használni és arra az AMD sokkal jobb,de nem fér el a szobámba az XFX állvány így el kell adnom és vettem egy 117cm tv-t,de már nem létszükség az AMD,pont ezért gondolkodtam,h kipróbálom az Nvidiat és majd utána megy a savazás,vagy a dicséret a megfelelő topikban!
de sokan úgy nyomják a sódert,h még csak nem láttak olyan kártyát terméket,csak olvastak egy tesztet amit lehet,h az Nvidia,vagy az AMD támogatott és nem ér kb semmit!
én tudom,h ezek a vga-k csúcsra vannak járatva(70-80hz meghúzom a memória órajelét és szemetel a kép)
és mi megy tönkre 80%-ban egy vga-n?
szóval inkább ajánlom a ilyenkor az Nvidiát,mert van itthon egy R9 390,akarom mondani 290..(és láttam már 970 játék közben+tuningolva)jobb most az Nvidia és ahogy látjuk jobb is marad egy ideig (pc szegmensbe)
teszem hozzá,h sajnos,mert jön az Intel effektus!!(nem kell fejlödni,mert nincs vetélytárs)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest