- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
A 295x2 olcsóbban miért nem ellenfél? [link]
Ha 3 kilót akarnék elkölteni ez lenne az alternatíva. Legtöbbször még gyorsabb is.. Oké sokat fogyaszt.. Nem téma azt is ki tudom fizetni ha ennyit elköltök.. 1 gpu 2 gpu.. leszarom 1 kártya 1 kártya ..Ez is annyiba kerül az is annyi...
Persze igazából nem tehetem meg de az ár lenne a meghatározó.. Vonatkoztassunk el attól ,hogy 1 gpu vagy nem.. Mind a kettő belefér a keretbe és a gépházba is : ).. Így van ellenfél.
-
Olajka02
aktív tag
Szerinted a piac kívánalmainak megfelelően úgy fejleszt az AMD, hogy nem akarja kiszorítani a piaci résztvevőket a másik oldalról.
De akarja, csak nem sikerült nekik.
Mert nem lett igazán jó és kiérlelt a fejlesztési irány.
Szerinted miért és hogyan fejlesztenek a cégek."Hujajj.... a Titan X az nagyon jó, azt inkább hagyjuk, nem kell nekünk azzal versenyeznünk...."
Mindig a kiszorítás és ezzel együtt a teljesítménybeli főlény a lényeg az adott területen.
Az hogy ez egy cégnek nem sikerül, pedig sokat költött rá, az sajnos egyéni probléma.Tehát papíron, az a két zászlóshajó, csak az AMD a maxvell teljesítményével nem tud, tudott mit kezdeni a most kijött és jól beharangozott Fury szériával.
-
törölt tag
Hi! Én is most tervezek R9 270X 2GB OC videókártyáról váltani, de nekem az R9 380-as is megteszi, de kizárólag a 4GB VRAM meglétéhez ragaszkodom. 270X-ből is készült 4GB-os kiadás, de a GCN1.0-ás GPU esetenként tudott csak profitálni ebből, de a Tonga és az érkező friss játékok egyre inkább megkövetelik a 4GB VRAM-ot. Battlefield 4 és a Call of Duty Advanced Warfare is képes volt megteliteni azt a 2GB VRAM-ot. A friss driverek javitottak ugyan a memóriakezelésen, amit a 15.8 béta drivernél éreztem is, de jelentős teljesitményjavulást csak VGA fejlesztéssel tudok elérni. Kell még több power...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- Honor Magic V2 - origami
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest