Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Foglalt név #47 üzenetére
A HT-nak mi köze itt bármihez?
Egyébként aki nem érti meg, hogy mire jó ez a "teszt" (nem véletlen a zárójel), annak már mind1.
Majd nemsokára jön a sima teljesítményteszt. -
fLeSs
nagyúr
Nem kerüli ki a cache-eket, ezt utólag kiszedtem, véletlenül maradt benne a cikkben (az előző oldalon írtam is, hogy a K8-nál korlátot jelentett a 2x64 bit load/1x64 bit store, és ez látszott is az everest eredményeken).
A K10 írási/másolási eredményeire még én is várom a választ, a benchmark modulok készítője most jutott hozzá egy K10-es procihoz, szal ki fog derülni, hogy mi az ábra. Nekem van sejtésem, de nem akarok hülyességet mondani.
Sztem benchmarkok közül az Everest a leg uptodate-ebb, szóval nincs vele semmi gondom.
A Sandrát sosem szerettem, ez most sem változott meg, mértem azzal is mindent (memory bench, cpu interconnect efficiency, memory latency, memory és cache bench), és teljesen gázos, teljesen logikátlan, csak az Intelnek kedvező eredmények jöttek ki (mint a cikkben is látható SSE-s tesztnél), ezért inkább kihagytam őket.
Mértem CPU-Z latencyt is, linpackot és winrar-t is. A CPU-z latencyt végül nem használtam fel, mert így is több latencys teszt volt a cikkben. A winrar bench vista alatt nem túlságosan használható, linpackból meg csak SSE2-est találtam, szal nem túl friss, ezért inkább azt is hanyagoltam.Összességében az Everestben vannak optimalizációk, értelmes eredményeket ad, és megismételhető eredményeket ad, ezért használtamelsősorban ezt. Ha neked nem tetszik, akkor sajnálom.
Egyébként vicces, hogy egyetlen, ráadásul nem is lényeges mérési eredményen így kiakadtál, itt sztem vmi személyes ellentét van a háttérben, aminek nincs sok köze a topikhoz, úgyhogy inkább mailben rendezd le a programírókkal.
A memóriatesztek közül a Rightmarkos eredmények a relevánsak, mert több szálon lehet vele mérni, és ki tudtuk vele mutatni, amit ki akartunk mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest