Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Foglalt név #47 üzenetére
A HT-nak mi köze itt bármihez?
Egyébként aki nem érti meg, hogy mire jó ez a "teszt" (nem véletlen a zárójel), annak már mind1.
Majd nemsokára jön a sima teljesítményteszt. -
fLeSs
nagyúr
Nem kerüli ki a cache-eket, ezt utólag kiszedtem, véletlenül maradt benne a cikkben (az előző oldalon írtam is, hogy a K8-nál korlátot jelentett a 2x64 bit load/1x64 bit store, és ez látszott is az everest eredményeken).
A K10 írási/másolási eredményeire még én is várom a választ, a benchmark modulok készítője most jutott hozzá egy K10-es procihoz, szal ki fog derülni, hogy mi az ábra. Nekem van sejtésem, de nem akarok hülyességet mondani.
Sztem benchmarkok közül az Everest a leg uptodate-ebb, szóval nincs vele semmi gondom.
A Sandrát sosem szerettem, ez most sem változott meg, mértem azzal is mindent (memory bench, cpu interconnect efficiency, memory latency, memory és cache bench), és teljesen gázos, teljesen logikátlan, csak az Intelnek kedvező eredmények jöttek ki (mint a cikkben is látható SSE-s tesztnél), ezért inkább kihagytam őket.
Mértem CPU-Z latencyt is, linpackot és winrar-t is. A CPU-z latencyt végül nem használtam fel, mert így is több latencys teszt volt a cikkben. A winrar bench vista alatt nem túlságosan használható, linpackból meg csak SSE2-est találtam, szal nem túl friss, ezért inkább azt is hanyagoltam.Összességében az Everestben vannak optimalizációk, értelmes eredményeket ad, és megismételhető eredményeket ad, ezért használtamelsősorban ezt. Ha neked nem tetszik, akkor sajnálom.
Egyébként vicces, hogy egyetlen, ráadásul nem is lényeges mérési eredményen így kiakadtál, itt sztem vmi személyes ellentét van a háttérben, aminek nincs sok köze a topikhoz, úgyhogy inkább mailben rendezd le a programírókkal.
A memóriatesztek közül a Rightmarkos eredmények a relevánsak, mert több szálon lehet vele mérni, és ki tudtuk vele mutatni, amit ki akartunk mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Diablo IV
- Freemail
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest