Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rover623
félisten
Egyébként vicces, hogy egyetlen, ráadásul nem is lényeges mérési eredményen így kiakadtál, itt sztem vmi személyes ellentét van a háttérben, aminek nincs sok köze a topikhoz, úgyhogy inkább mailben rendezd le a programírókkal.
Én egyáltalán nem tartom viccesnek...
Nem lényeges mérési eredmény?
Szoktál te itt az érintett topicokban nézelődni, olvasgatni?
Szeretnéd tudni, melyik tesztet használják leginkább az Everest készletéből?
Melyik panel képét linkelik leggyakrabban?
Megsúgom: a memória írás/olvasás és a cache/latency elemzőket...
És ez alapján sírnak vagy örülnek...eredménytől és vérmérséklettől függően.Személyes ellentét:
- először nem volt...a békés egymás mellett élés híve vagyok, az amatőrök egyébként is ritkán utálják egymást.
- aztán volt...bár igazából nem (egy)személyes...kicsit más szemmel kezdtem nézni a "hivatásos" programfejlesztőket.
- aztán megint nem volt...én "nyugdíjba" vonultam, Fiery világhírnévre tett szert, nem voltunk egy kaszt
, nem találkoztunk.
- aztán lett...itt összeszaladtam Fiery-vel és szakmai érvelések helyett csak süketelést kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Assetto Corsa Rally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, nem találkoztunk.