Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Nem, az lenne a terv, hogy párhuzamosan futna a kettő, különböző ügyfelekkel, hogy ne kelljen leállnom, se feketézésen törni a fejem, ha esetleg a 12 milliót is átléphetem EV-ként.
Nem azért, mert telhetetlen vagyok, de nem mondhatom azt az ügyfeleknek X hónap után, hogy bocsi, most januárig ne keressetek.
Az pedig, hogy később számlázom ki nem megoldás semmire, mert csak tolom magam előtt a bajt.Egyébként nálunk oly mindegy, hogy milyen cégformám, ha pl statikusként dolgozom az adott projekten, akkor semmilyen KFT nem véd meg attól, hogy engem, mint magánszemélyt vegyenek elő egy esetleges vagyoni (neadjisten' emberi élet veszélyeztetése) kár miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Júliustól a vállalkozások igénybe vehetik az adóhivatal segítségét, hogy csökkentsék adminisztrációs terheiket.
- Rap, Hip-hop 90'
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest