-
PROHARDVER!
Az adatokat megjelenítő térkép a képre kattintás után érhető el!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AstraCDX
senior tag
Azt, hogyan tudom én vizsgálni, megfigyelni, monitorozni, dokumentálni, ha egy tornyon több élő frekvencia is van ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Lakhelyemen van legalább 4 bázisállomás, több szolgáltatóval, és gondolom több frekvenciával .
Hogyan tudnám megfigyelni, hogy melyik szolgáltató, milyen frekvenciákkal van jelen nálunk ?
Mivel lehet ilyen "észleléseket" végezni, ami egész részletes adatokat ad a szolgáltatók frekvenciák, és cellák tulajdonságairól ?
A Cellmapper finoman írva csak kevés, és megbízhatatlan információkkal szolgál !Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Lehetséges az, hogy az LTE B20 sáv nem csak egy, hanem valami módon több féle, nem teljesen egyforma ?
Mert a Huawei E3372s-153 USB modemem valamelyiket látja, valamelyiket meg nem !
Üdv.
Astra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Magsafe töltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest