- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
én is tudok találni olyan foglalkozásokat, ahol a linux vagy a linuxra elérhető program kevés. még nagyon meg se kell erőltetni magam.
csak fogjuk már végre fel, pláne azon threadben emlegetett szövegkörnyezetben, amire válaszoltál, hogy a munkahelyek *ZÖME* nem ilyen. például én minisztériumi mancika kategóriás munkahelyeket emlegettem, ahol lóhimbilimbit se számít, hogy a gimp gyengébb, mint a fotóbolt.
Neked kevés a linux? fizesd meg a windowst, én nem bánom. de az államigazgatás és az üzleti szféra gépeinek nagy többsége esetén elég a linux. ezeken a gépeken nem számít, hogy nem fut az autocad, nem programoznak plc-t, nem retusálnak fotóbolttal képeket, stb. levelet írnak, emaileznek. slussz. oké, nagy ritkán fényforrást csinálnak (lásd: powerpoint, fotonok földművelő szemébe juttatására).
nevetségesek azok az állítások, hogy ezer dolgozó emberből 1-nek valóban kell a fotóbolt, akkor a másik 999 számára is rossz a linux. nehéz elfogadni, hogy mennyire tévesen túlzóak ezek az általánosítások?
"Ezt mond egy grafikusnak vagy fotósnak, akinek a Gimp funkcionalitása nem elég": hát ja, amikor a minisztériumba jártam dolgozni, ott is az ebédlő tele volt grafikusokkal, akik afölötti bánatukban, hogy linuxon nem tudnak grafikai utómunkákat végezni, kétpofára habzsolták a süteményeket, hogy helyrebillentsék a lelki egyensúlyukat.
"Senki nem a Linux-tól várja el, hogy Windows legyen, de tény, hogy a Microsoft rendszeréhez viszonyítva a rá elérhető szoftverkörnyezet primitívebb/ funkciószegényebb/ gyengébb/ butább.": önmagában ez az állítás is megérne egy bizonyítást (szerintem nem igaz), de ez mellébeszélés, mert a kérdésfeltevés is rossz és pejoratív. azt kellene vizsgálni, hogy ami nincs meg linuxon, arra ténylegesen szükség van? és a válasz minden bizonnyal az lenne, hogy nincs.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest