- Bluetooth hangszórók
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bemutatkoztak a Raijintek "platinás" Ampere II tápjai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztali gép vásárlás segítség.500e körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
A Barátok közt is egy elég népszerű sorozat, ettől függetlenül kicsi a valószínűsége, hogy bárminemű elismerést fog szerezni magának a filmszakmában. Miért? Mert nem jó. De beszélhetünk a Győzikéről, a Mónika show-ról...stb.
Annyira hülyék lennének az emberek, hogy olyan játékkal játszanak ami szar?
Amint látod annyira hülyék az emberek, hogy olyan TV műsorokat néznek, ami sz@r, akkor miért ne?Én eddig csak a CoD4-rl játszottam, nekem az tetszett, és nem zavart, hogy nincs új 5let, mert elötte sem a CoD-okkal, sem a MoH-okkal nem játszotta, mert nem igazából szeretem a II. vh-s témát. Ebben pont az tetszett meg, hogy "napjainkban". Rövid volt, de jó, és nekem nagyon tetszett. De szerintem nem én vagyok az átlag, aki a CoD-ot a 4. résszel kezdte.
-
BalaNce87
addikt
A cod populáris játék ergo a neve adja el, és egyáltalán nem tartozik az A kategóriás fps-ekhez, de elég csak annyit mondanom hogy 10 évesek teszik ki a játék töredékét, nekik meg nyilván tetszik. Akik meg cod1-el kezdték azoknak már a 2 se tetszett és persze jogosan, mert az 1-hez képest az összes rész visszalépés, csak grafikailag lettek jobbak. Olyan szintre süllyedt le az egész széria hogy a bénák is jól tudjanak benne játszani, így azt a játékot fogják preferálni, amibe jobban játszanak.
A single részekről meg ne beszéljünk elég gyengus az összes, egy két rész van mind1ikbe ami jóra sikerült, amúgy egy véget nem érő darálás, egyszerüen üres, tartalmatlan játék. Ezek a kizárólag egyszer végigviszem játékok, cod4-nek 3x álltam neki, hogy végigvigyem, egyrészt a multi miatt, másrészt nem kötött le egyáltalán.
Multikkal játszottam elég sokat cod2 jó, a 4 már kezdett kiábrándítani, 5 ugyanaz mint 4, a 6 meg hagyjuk...
Gyakorlatilag szarból akarnak pénzt csinálni, és ahogy elnézzük a 6 eladásait sikerült is nekik. Semmi bajom nem volt a cod-al addig amíg már a 6. részt erőltetik a népre, ahelyett hogy a 4-el végleg lehúzták volna a rolót, ott lett volna vége a játéknak, mert nem voltak új ötletek, de ők inkább lerántottak még1 bőrt a 4-ről és kiadták 2 évvel később ugyanazt a játékot mw2 néven. Lényegében nekem ezzel van bajom.
Cod2-4 volt ami lekötött még, többit azért kipróbálom kíváncsiságból de sose esek hanyat attól amit alkottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest