- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
- Forrmell.enn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Balika23hun #57 üzenetére
A MW2-t meg fogom venni, mert érdekel, de majd ha olyan áron lesz, mint most a 4. Még az a 6 óra játékidő is ér 4K-t nekem, ha tényleg jó. Én speciális eset vagyok, mert szinte semmenyit se multizok. Nagyon kevés időm van játszani, és olyankor inkább a nekem kedves játékok single részét viszem végig, minthogy hónapokon keresztül multizzak valamelyik játékkal (ha nem így lenne, akkor valószínűleg még nem játszottam volna 2004-nél újabb játékkal
), szóval a multi engem kevésbé izgat, a történet és a megvalósítás - single - annál inkább. Aztán ha egyszer elfogynak a single játékok, amiket végig akarok vinni, akkor meg lesz bőven miből válogatnam multi téren.
-
BalaNce87
addikt
Biztos van kivétel nem azt mondom, de ha megnézzük az 1 és a 6 között a különbséget látszik hogy melyik korosztályt akarják megnyerni, biztos vagyok benne hogy az 1-be több volt az idősebb. Hát én értek angolul, de sokat nem beszélnek a játékban, meg hát a sztori egy zs kategóriás film szintjén van, nekem ez már unalmas. Végigjátszom, mert valamennyire érdekel, de lenyűgözni nem fog mert már iszonyat mennyiségű játék jött ki ilyen sztorival és ilyen szinten, az hogy világháborús vagy nem az a lényegen nem változtat.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
TazLeacher #56 üzenetére
Én is cod4-el kezdtem és pont emiatt vettem meg az mw2-öt.
A cod 4-nek jó volt a single része, a multi pedig fantasztikus.
Az mw2 jó játék lehetett volna de túl nagyot léptek előre ezzel az iw nettel.Jó kezdeményezés volt de nem ilyen bugosan.Én meg bántam hogy megvettem és sztem nem vagyok egyedül.
Amióta kijött a BC2 azóta hozzá se nyúltam és ha megunom akkor is inkább a cod 4-et veszem elő. -
TazLeacher
nagyúr
A Barátok közt is egy elég népszerű sorozat, ettől függetlenül kicsi a valószínűsége, hogy bárminemű elismerést fog szerezni magának a filmszakmában. Miért? Mert nem jó. De beszélhetünk a Győzikéről, a Mónika show-ról...stb.
Annyira hülyék lennének az emberek, hogy olyan játékkal játszanak ami szar?
Amint látod annyira hülyék az emberek, hogy olyan TV műsorokat néznek, ami sz@r, akkor miért ne?Én eddig csak a CoD4-rl játszottam, nekem az tetszett, és nem zavart, hogy nincs új 5let, mert elötte sem a CoD-okkal, sem a MoH-okkal nem játszotta, mert nem igazából szeretem a II. vh-s témát. Ebben pont az tetszett meg, hogy "napjainkban". Rövid volt, de jó, és nekem nagyon tetszett. De szerintem nem én vagyok az átlag, aki a CoD-ot a 4. résszel kezdte.
-
{Zodiac}
senior tag
válasz
BalaNce87 #51 üzenetére
egyrészt 35 éves vagyok, nem 10
másrészt éppen annyira tetszik a cod1, mint a cod mw2
a single sztoriról már írtam korábban, ha érted, hogy mikről pofáznak az átkötőkben, akkor kiderül, hogy óriási a sztori. (legalábbis nekem nagyon bejön) sok helyszín, sok különböző ember, mégis összefügg az egész.
aki meg némafilm szinten akarja élvezni, az persze ne tanuljon angolul és nézzen chaplin filmeket.
-
VictorHUN
aktív tag
Ki nem gondolta volna, hogy a háttérben nem a pénz áll. A fejlesztők is ugyan olyan kapzsik mint a kiadók. Sosem elégszenek meg annyival amennyiük van. Még többet és még többet akarnak.
-
-
BalaNce87
addikt
A cod populáris játék ergo a neve adja el, és egyáltalán nem tartozik az A kategóriás fps-ekhez, de elég csak annyit mondanom hogy 10 évesek teszik ki a játék töredékét, nekik meg nyilván tetszik. Akik meg cod1-el kezdték azoknak már a 2 se tetszett és persze jogosan, mert az 1-hez képest az összes rész visszalépés, csak grafikailag lettek jobbak. Olyan szintre süllyedt le az egész széria hogy a bénák is jól tudjanak benne játszani, így azt a játékot fogják preferálni, amibe jobban játszanak.
A single részekről meg ne beszéljünk elég gyengus az összes, egy két rész van mind1ikbe ami jóra sikerült, amúgy egy véget nem érő darálás, egyszerüen üres, tartalmatlan játék. Ezek a kizárólag egyszer végigviszem játékok, cod4-nek 3x álltam neki, hogy végigvigyem, egyrészt a multi miatt, másrészt nem kötött le egyáltalán.
Multikkal játszottam elég sokat cod2 jó, a 4 már kezdett kiábrándítani, 5 ugyanaz mint 4, a 6 meg hagyjuk...
Gyakorlatilag szarból akarnak pénzt csinálni, és ahogy elnézzük a 6 eladásait sikerült is nekik. Semmi bajom nem volt a cod-al addig amíg már a 6. részt erőltetik a népre, ahelyett hogy a 4-el végleg lehúzták volna a rolót, ott lett volna vége a játéknak, mert nem voltak új ötletek, de ők inkább lerántottak még1 bőrt a 4-ről és kiadták 2 évvel később ugyanazt a játékot mw2 néven. Lényegében nekem ezzel van bajom.
Cod2-4 volt ami lekötött még, többit azért kipróbálom kíváncsiságból de sose esek hanyat attól amit alkottak. -
Tanker21
tag
válasz
#65675776 #49 üzenetére
"A MOHAA-hoz képest a CoD lényegében minden szempontból visszalépés volt." - Szerinted. Szerintem nem. Relatív, mindenki döntse el magának.
"Nem attól lesz jó valami, hogy sokakat megfog... Attól maximum népszerű lesz. A két fogalom nagyon nem szinonim egymással!" - Akkor mitől lesz egy játék jó? Annyira hülyék lennének az emberek, hogy olyan játékkal játszanak ami szar? Nyilván nem. Ha valamivel sokan játszanak nem lehet rossz játék.
-
BalaNce87
addikt
válasz
afterburner_ #1 üzenetére
Már a 2. rész után mondhatni csak a név adja el a játékot, ha nem call of duty lenne a neve kb kutyát nem érdekelné, mert semmivel semm jobb egy átlag lövöldözős játéknál, persze ott van a multi de szerintem az első részhez képest azt is elbarmolták, egy jó kis háborús mulitból átmentek egy unreális quake stílusú lövöldébe.
-
kuchera
tag
amúgy mindig ezvan valamelyik cég hírnévre tesz szert és rögtön a fejébe száll a dicsőség és ilyen hülyeségeket csinál....Valószínűleg a cod6 volt az utolsó nagy cod sorozat...
-
Sirandrish
legenda
válasz
PowerBuldog #41 üzenetére
Igen..pont ez jutott eszembe nekem is, de azért még ők is elmaradnak picit
zsigus semmiség
-
Sicilian
addikt
minden magáért beszél......
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Sirandrish #39 üzenetére
MÁV-hoz már lehetne mérni. Legalábbis az itthoni tipikus végkielégítés kontra MÁV.
-
zsigus
őstag
válasz
Sirandrish #39 üzenetére
Elismerés egy félistentől
-
zsigus
őstag
válasz
Sirandrish #35 üzenetére
tudom de ez a mi országunk lakóinak eléggé felfoghatatlan összeg.
bár biztos van egy pár ember akinek nemelőléptem a ranglértán
!!!!!!
-
zsigus
őstag
Azért ez durva! Ha csak azt a 75millió dollárt nézzük amivel állítólag tartoznak akkor is fejenként 4milliárd Ft 38 emberre+a többi pénz. A Végén felvásárolják az EA-t
-
Sirandrish
legenda
hát ez sem az 50K HUF-os végkielégítés kategória
-
Gomez86
őstag
válasz
#65675776 #28 üzenetére
"de egy FPS minőségét elsősorban a single része mutatja meg."
Időtállóvá, vagy örök darabbá viszont a MP teszi. Lehet akármilyen jó a single nem fog sokáig tartani, mert a legtöbb FPS-t végigviszem 3 nap alatt, és utána max annyi marad hogy valamiket össze kell gyűjteni meg ilyenek akkor azokért visszamegyek, de hónapok múlva nem veszem elő...
Szerintem a COD-nak MP tekintetében nincs sok szégyenkezni valója mert nagyon sok játékost fogott meg, és nagyon sokan játszanak vele most is (az összes résszel szinte) -
{Zodiac}
senior tag
válasz
PowerBuldog #30 üzenetére
mw2 single sztorija nem acélos?
én majd beszartam a sztorin, egyszer kétszer leesett az állam, ahogy variálták a történetet... bár mondjuk én értem az angolt kicsivel átlag felett...
a rendezőnek én adnék valami díjat is
a mai modern filmkészítésnek megfelelő színvonal. sztem óriási.
-
törölt tag
válasz
afterburner_ #24 üzenetére
A MoH sorozat első része PS-re jelent meg (1991-ben) és a DreamWorks fejlesztette. A második rész (2000) PS-re (DreamWorks) és GBA-ra (Rebellion). PC-re először 2002-ben jelent meg, ezt fejlesztette a 2015. Szóval az IW-sek csak egy nagyon kicsi epizód a széria történetében.
Egyébként meg nem értem az összefüggést. Az IW kezei alatt a CoD sem lett éppen nagy játék. Lehet multiban el lehet baromkodni vele, de egy FPS minőségét elsősorban a single része mutatja meg. Ebben meg a CoD-ok bizony nem éppen acélosak, sőt... Kb minden fantázia nélkül készültek.
-
-
-
törölt tag
válasz
Milyen értelemben jó hatással? A MOHAA-hoz képest a CoD lényegében minden szempontból visszalépés volt.
-
fail.castel
csendes tag
activision fail.
-
Killer01
őstag
Ez van, ha egy kiadó fejőstehénként kezeli a fejlesztőit....
-
{Zodiac}
senior tag
a szomorú az, hogy ugye a kedvenceket én megveszem, miután kipróbáltam (jópár van: simbin összes, moh összes, lfs, nfs, hl2 összes kiegészítővel) szóval gondoltam jár a fejlesztőknek, hogy ne csak kipróbáljam, erre a tetves kiadó közém és a fejlesztő közé áll, mint egy betonfal... a ******* ***** ******* *******!!!!!!
-
LackoMester
addikt
Erre egyértelmű a válszom, az Activision.
Nézzd meg milyen mostanság a Actv. üzletpilitikája, ami egyértelműen a Blizzard-al való csatlakozás után jött elő. (fizetős DLC-k)
IW is egy kicsit kiégett, ebben van valami.
Szerintem te is,( én is ) ilyen cipőben járnál hevesen követelnéd a szerződésben kötött juttatásokat. -
menalcas
őstag
válasz
LackoMester #6 üzenetére
Most nem tudom ki a pénzéheseb az IW vagy Act., szerintem ezen a ponton lényegtelen, szerintem kicsit kiegett az IW csapat, remélem új erőre kapnak az új légkörben és összehoznak valami szinvonalasat mint anno mikor berobbantak a COD-al.
-
dabadab
titán
Az Respawn-EA uzlet nekem szintisztan terjesztesi megallapodasnak tunik (ami egyetlen jatekra vonatkozik), gondolom ugy latjak, hogy a dobozos eladasokra azert meg erdemes rahajtani, nem lehet csak online intezni a dolgokat (es nyilvan pl. a Steam szolgaltatasai sincsenek ingyen).
-
madgie
titán
válasz
Már elég rég azon a szinten van, bár a 4 még hozott némi vérfrissítést a dologba.
-
Activision belenyúlt a méhkasba.
-
rudi
nagyúr
Most az online terjesztés idejében nem nagyon értem, hogy egy kiadóhoz tartozásból milyen előnye származik a fejlesztőknek. Nyilván lenne bőven befektetőjük, ha elkezdenének kilincselni, hogy figyi, mi csináltuk a világtörténelem egyik legjobban fogyó játékát, nincs kedved egy valag pénzzel megtámogatni a következő fejlesztésünket?
-
LackoMester
addikt
Az IW-nek vége, hazavágta az Actvision kapitalistának már nemmondható, inkább kabzsi üzletpolitikája. Sokba fog ez a Activisionnak kerülni.
Sajnálomaz IW-t, de itt az ideje egy új kezdetnek, amit Respawn-nak hívnak. -
Na ez úgy szokott működni, hogy ha akarsz csinálni egy színvonalas játékot (a fejlesztési idő években mérhető), és nincs rá tőkéd (millió dollárokról van szó), akkor kénytelen vagy szerződést kötni egy kiadóval, és nem neked lesz előnyösebb a dolog. Viszont így is keresel vele pénzt, tehát nincs okod panaszra.
-
band1103
őstag
Ez is biztos a "tudjukmi" miatt van.
-
Morris
veterán
válasz
Azért a FarCry 2 szerintem nagyon nagy játék. Tény hogy nem igazán lehet összehasonlítani az első részt a másodikkal, de mindenesetre nekem nagyon bejön mindkettő!
A pénzvisszatartásos dologról meg annyit, hogy még egy plussz előnye van számukra:
busás napi/havi kamat.... -
Enton
addikt
Én azt mondom kapják mega pénzüket az Activision-től, majd fogjanak bele valami saját, akár uj dologba és csináljanak jó játékokat, mint eddig is próbálták.
A Kiadókkal meg ilyen idióta szerződéseket kötni mint most ezt is csinálták, nem tudom, hol volt a józan paraszti eszük ezeknek, mikor behódoltak egy multinak.
Tudhaták volna előre, hogy itt az Activision csak a profitot nézi, mást nem.(#3) Morris:
Kamat csak akkor járhat ha nyernek, és az Activision fizet is, amire eddig nem sok esély látszik.
-
afterburner_
őstag
anno jó hatással volt rájuk, amikor otthagyták az EA-t ha jól emlékszem, lehet ismét egy fordulóponthoz érkeztünk?
) csak nehogy ezáltal a cod, arra a sorsra jusson mint a medal of honor, vagy a far cry folytatások, hogy már csaka név marad minőség meg nuku....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest