Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz venember83 #9 üzenetére

X360 a fogyasztókat szivatta meg, de elérte amit akart, előnyt és egy viszonylag egyszerűbb játékfejlesztői környezetet a széles játékkínálathoz, ami a konzooltulajoknak is jó...csakhát pár hétig 1-2 évente úgy mond karbantartási munkálatok miatt nuku konzol.

Jött ps3, remek gépezet lenne a fogyasztóknak, de szívás a fejelsztőknek, még mindig tanulják. Bukott címek, pár értelmes játék csak. Azok sem nyújtanak többet mint x-en egy egy jobb játék--itt is van szivatás a vevők felé...nem erről volt szó. Meg is van eredménye, a hátrány behozatala nem igazán megy ps3-nak x360-hoz képest, amcsiknál pl egyre jobban lemarad.

Wii- gyenge hardware megtetőzve még azt sem kihasználó ocsmány játékokkal, szintén kevés jó játék, csak hadonászós élményplusz és még drága is ehhez képest (egy psp-hez meg már nem, de a másik kettő asztali konzolhoz képest az)

Valahol már leírtam a véleményem, szerintem mind a három szereplő csúnyán elbaszta a dolgokat. Ennek ellenére száguld az ipar-->mert hülye a fogyasztó (én is mellesleg :) ) Talán a következő generációban lesz esély egy majdnem tökéletes konzolra...szerintem ez az új xbox lesz, kb 2 év múlva már simán kiadhatják, akkor amikor ps3 eléri(elérné) fénykorát. Wii meg másodkonzol lesz szerintem, ha ilyen jól megy nem érdeke a nintendonak a fejlesztés, pedig most tellne rá bőven.

Új hozzászólás Aktív témák