Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• floatr

veterán

válasz Dany007 #27 üzenetére

De ez miért szomorú?
    Erre kell a jóskapistinek az asztali gép, ami ezek szerint tökfeleslegessé vált. Erre gondolták azt a gyártók, hogy a netbook a megoldás, de amögé nem tudtak ekkora hype-ot tenni.

(#30) Narxis nekem az asztali gép lassan 5 éves lesz. Korábban max 3 évenként cserélgettem, de már baromira untam, és már most is mindenhol fáj, amikor a cserebere ötlete előjön. Pedig érik, mert kezd eldögleni...
    Érdemi szüksége a családnak nem igazán van, hogy az asztalon ott hegesszenek 50 decibellel, és szívja a port magába, bár alkalmanként egy-két dokumentálási kényszer már előjött. Mire használják...? Net, netes játék, fáccse... lassan már egy chromebook funkcionalitása is elég lenne :) de egy épkézláb tablettán már egész jó játékok is elszaladgálnak, de akkor megint miről is beszélünk. Nálunk eléggé vége a PC-korszaknak, és az a gyanúm, hogy ez egyre több családban így lesz, de sok munkahely esetében is egyre kevesebb igény van egy asztali porszívóra. Az egyedüli korlátja egyelőre még a további térnyerésnek az árképzése.

Új hozzászólás Aktív témák