Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
bocs, akkor félreértettem azt a mondatot
csak olyan sokan úgy állnak hozzá, hogy a laptop az ilyen 16-18-as monstrumokat jelenti...
igen, brand gép, HP vagy Dell. ez utóbbinál 3 év garanciát adnak. most otthon nem tudom, de az itteni irodában on-site garanciával vettük a Dell gépet, ami máris jól jött, mert valami nyűgje volt. alkatrészáron meg lehet olcsóbban venni, de a garanciát ott nem biztos, hogy tudod érvényesíŧeni, ha esetleg az adott bolt megszűnik, vagy akármi. ráadásul rengeteg energia elmegy a gép összevadászására (5 éve nem volt saját asztali gépem, nem tudom melyik hardver melyikkel megy, mit érdemes venni). egy brand gépnél nem csak arra vállalnak garanciát, hogy ha elromlik, akkor megcsinálják, hanem arra is, hogy kompatibilis legyen ömagával.
a linux jó dolog, itthon én is azt használom, de munkahelyen nem menne több okból sem: van néhány célszoftver, ami nem megy rajta túl jól, illetve a cég munkaköréből adódik, hogy kötelező a minőségi kínai nyelvi beviteli eszköz, ami linux alatt a béka sege alatt van sajos.
a Transformer 10"-os, de szeritem ez is elmegy már. oké, nem gépelnék rajta novellát, mert mégis kisebb a billentyűzete, de akármilyen tetszőleges táblára rá lehet kötni monitort (hdmi) és billentyűzetet (usb, bt), innentől pedig lehet rendesen használni. ezt mondjuk egy korrekt asztali dokkolóval megoldva nagyon kellemes kis eszköz lehet. én nagyon szívesen vennék egy ~8"-os táblát, ami mondjuk 400-500g körül van, legalább annyit tud, mint a mostani, és dokkolható. egy ilyen mellé nem is kéne 4"-os érintőképernyős telefon, inkább valami BB jellegű dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 26
- Battlefield 6
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest