- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- DUNE médialejátszók topicja
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
wattafaka #48 üzenetére
Ha másért nem is, de azért mindenképp megérti adni a Windows 10-nek egy esélyt, mert végre egyszer közös platform kerül ki a user-ekhez. Ilyen utoljára talán az XP-nél volt. Ha privacy és security aggályaid vannak, akkor azt teljes mértékben megértem, de azon kívül nem igen lehet fogást találni az 10-es rendszeren. Persze aki privacy és security szempontból odafigyel, akkor ezeket sem használja: google, facebook, skype, okostelefonok (egyiket sem), stb. és "boldogan" üldögél valami elszigetelt helyen a saját maga által fordított gentoo linux-ával...
Arról már nem is beszélve, hogy feltételezem, amikor az android/iphone-ra kijön egy frissítés (esetleg új disztribúcióra), akkor az is ignorálásra kerül.
Érdemes lesz feltennie mindenkinek az új Windows-ra, mert az sokkal kényelmesebb a fejlesztőknek is, ha egy platformra kell csak koncentrálni és optimalizálni. Szóval lehet széllel szemben sok mindent tenni, de azzal csak azt éri el az ember, hogy lemarad és különböző gondokkal fog küzdeni, amire idővel már nem kap a fórumokon sem segítséget. :p
Egyébként nagyon sokáig használtam az XP-t majd a 7-est. A 8-ast nem sokat, de a 8.1-est kb. 1,5 évig használtam mindenféle gond nélkül (sőt, sokkal gyorsabb volt, mint a 7, de ezt úgysem hiszi el senki, amíg nem saját maga tapasztalja). Pár hete felmentem a 10-esre és eddig 0 probléma jelentkezett: szépen, stabilan teszi a dolgát, ahogy azt elvárom. Úgyhogy nekem már befellegzett...
Szóval én az upgrade-et támogató egyedek közé tartozom. -
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest