Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
és most nézem csak, hogy mire válaszoltál ezzel a hsz-szel.
a te kérdésed az én hsz-em melyik részéhez csatlakozik?
"Arról nem is beszélve, hogy az energiatakarékossági funkcióknál a minimum a 6 perc">letöltöd a forráskódot, megkeresed az adott sort, és annyi időre írod át, amennyi neked tetszik. nyilván vannak standard időegységek, tehát olyanokat nem lehet, hogy "egy szempillantás", vagy hogy "majd ha fagy", vagy "izibe". és mellékesen azt nem írtad, hogy ez a 6 perc neked sok, vagy kevés. bár, hogy őszinte legyek, nem is érdekel. -
Vladi
nagyúr
"Áruld el mi szükség van mindenáron user:pass megadására pl a telepítésnél azon kívül, hogy utána a bejelentkezést rögtön ki keljen kapcsolni és halálra idegesítsen amint valamit root joggal akarok futtatni akkor pötyögjem be az user:pass-t."
Hátőő vagy 3* elolvastam, de nem értem a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze ki lehet kapcsolni user:pass (pl Ubi a sudo -t), de root jogokkal internetezni nem gyere be, inkább user -ként azt is amennyire lehet megkurtítani...