Hirdetés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Socket AM4
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
üzenetére
"különben nekem pont az a bajom, hogy KI LEHET KAPCSOLNI! NE LEHESSEN! bár ez meg más problémákat okozna, nyilván!"
Mivel Linuxban korlátlan szabadságod van, így elvileg onnan is ki lehet valahogy iktatni a sudózást, nem? Az meg, hogy GUI van rá, Linuxban meg nem már másodlagos.
-
Morden24
nagyúr
válasz
üzenetére
Én sem értek egyet vele, mert szerintem is gáz, de ne tegyünk már úgy, mintha az ópenszósz bajnokai (vagy annak nevében ugráló bohócok) nem találták volna ki már "évmilliókkal" ezelőtt a hazudós fikakampányt.
Én tökéletesen képes vagyok azt mondani, hogy hányinger ez a fajta reklámozási gyakorlat. De azért ki ne találjuk már, hogy a másik oldal szent, mert nagyon nem. Mellesleg itt a fórumon nem a cégek vagy a vezetőik beszélgetnek, szerintem

NE LEHESSEN!
Egyetértek. Meg azzal is egyetértenék, hogy az IE8 kegyetlenül, kérdés nélkül azonnal települjön a szaros IE6-ot futtató hómjúzerek gépére.
Csak sajna ez nem így megy. Az MS rendszere a világ PC-inek 93%-án van fent. Nem rángathatják úgy a kormányt, mint részeg tini a tuningolt golfban. Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest