Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Mini-ITX
- Kompakt vízhűtés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
"Mellesleg az OOo 3 open source, mégsem volt benne akkor még a repóban, amikor már a sourceforge-ról ezerrel lehetett tölteni."
A az ubuntu repoi nem rögtön frissülnek, nem nézi 1000 ember 24/7 hogy mi újdonság van és rakja be. A fejlesztő repoja frissül. Ha nincs neki, lehet binárisban tölteni a frisset, esetleg ha a fejlesztő csomagot, azt ha az sincs mehet a source.
"Start menühöz és Vezérlőpulthoz foghatót is csak KDE-nél láttam, Gnome-ból valahogy kimaradt. Kaptunk helyette pár menüpontot, de még az asztalon parancsikon létrehozását is Terminalból kell elvégezni (legalábbis akkor még abbül kellett, amikor már kint volt a Vista)."
Fura én már a 6-os ubihoz kapott verzióban is találtam ilyet, és már akkor se terminálból kellett parancsikont létrehozni, pedig az nem mostanában volt.
"de ettől még nem aggódom, hogy be fog-e bootolni a rendszer, a Linux meg gondol egyet és GRUB error. Ilyenkor mondanom sem kell, hogy a Windows sem érhető el egy dualbootos konfigon, mert a GRUB felülírja a Windows bootmanagerét."
Fura én winnél érzem ezt. Mármint minden bootnál az aggódást hogy most mivel lep meg, mert évente jópárszor meglep, már a vista sp2 is megtette.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest