Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanyix

őstag

válasz Penge_4 #448 üzenetére

"Mellesleg az OOo 3 open source, mégsem volt benne akkor még a repóban, amikor már a sourceforge-ról ezerrel lehetett tölteni."

A az ubuntu repoi nem rögtön frissülnek, nem nézi 1000 ember 24/7 hogy mi újdonság van és rakja be. A fejlesztő repoja frissül. Ha nincs neki, lehet binárisban tölteni a frisset, esetleg ha a fejlesztő csomagot, azt ha az sincs mehet a source.

"Start menühöz és Vezérlőpulthoz foghatót is csak KDE-nél láttam, Gnome-ból valahogy kimaradt. Kaptunk helyette pár menüpontot, de még az asztalon parancsikon létrehozását is Terminalból kell elvégezni (legalábbis akkor még abbül kellett, amikor már kint volt a Vista)."

Fura én már a 6-os ubihoz kapott verzióban is találtam ilyet, és már akkor se terminálból kellett parancsikont létrehozni, pedig az nem mostanában volt.

"de ettől még nem aggódom, hogy be fog-e bootolni a rendszer, a Linux meg gondol egyet és GRUB error. Ilyenkor mondanom sem kell, hogy a Windows sem érhető el egy dualbootos konfigon, mert a GRUB felülírja a Windows bootmanagerét."

Fura én winnél érzem ezt. Mármint minden bootnál az aggódást hogy most mivel lep meg, mert évente jópárszor meglep, már a vista sp2 is megtette.

Új hozzászólás Aktív témák