Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VirsLee

őstag

A Thief tesztek alapján (olyanok, akik nem csak 80-120e forintos procikkal tesztelnek) is úgy tűnik, hogy hasznos a Mantle. Akit pedig zavar, hogy mások teljesen ingyen kapnak elég komoly teljesítménynövekedést (nem akar mindenki a 70e forintos videokártya mellé 60-80e forintért processzort venni) azon segíthet egy jó pszichológus. Az NV rajongók viselkedése a fórumon pedig úgy tűnik, hogy nélkülöz minden szakmaiságot. Úgy tűnik mostanában tombol náluk a kognitív disszonancia... Ez előjön minden Mantle, AMD, DX12 hírnél :) Nem is értem, hogy mitől félnek, az hogy van egy Mantle és lesz egy DX12, az még senkitől nem fog elvenni semmit, nem megy ki érted a nagy fekete autó és nem pakolják vagonokra az NV kártyákat. Minden NV tulaj megnyugodhat, hogy jól döntött, amikor NV kártyát vett, hisz a rendelkezésre álló információk alapján hozta meg a döntését, ennyi. Az, hogy másnak most jobb lesz, attól nektek nem lesz rosszabb. Azt pedig, hogy Abu melyik oldal felé húz, az az Ő privát szociális problémája. A cikkeinek szakmaisága szerintem teljesen rendben van, az pedig, hogy húz valamelyik oldal felé, az teljesen természetes, olyan bírálják emiatt, akik maguk sem pártatlanok. Szívesen olvasnám én is az NV hasonló törekvéseit, úgyhogy a rajongók fikázás helyett inkább írjanak cikkeket, vagy legalább linkeljenek olyan oldalakat, ahol ezekkel foglalkoznak.

Új hozzászólás Aktív témák