- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Billentyűzet gondom van
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Thief tesztek alapján (olyanok, akik nem csak 80-120e forintos procikkal tesztelnek) is úgy tűnik, hogy hasznos a Mantle. Akit pedig zavar, hogy mások teljesen ingyen kapnak elég komoly teljesítménynövekedést (nem akar mindenki a 70e forintos videokártya mellé 60-80e forintért processzort venni) azon segíthet egy jó pszichológus. Az NV rajongók viselkedése a fórumon pedig úgy tűnik, hogy nélkülöz minden szakmaiságot. Úgy tűnik mostanában tombol náluk a kognitív disszonancia... Ez előjön minden Mantle, AMD, DX12 hírnél
Nem is értem, hogy mitől félnek, az hogy van egy Mantle és lesz egy DX12, az még senkitől nem fog elvenni semmit, nem megy ki érted a nagy fekete autó és nem pakolják vagonokra az NV kártyákat. Minden NV tulaj megnyugodhat, hogy jól döntött, amikor NV kártyát vett, hisz a rendelkezésre álló információk alapján hozta meg a döntését, ennyi. Az, hogy másnak most jobb lesz, attól nektek nem lesz rosszabb. Azt pedig, hogy Abu melyik oldal felé húz, az az Ő privát szociális problémája. A cikkeinek szakmaisága szerintem teljesen rendben van, az pedig, hogy húz valamelyik oldal felé, az teljesen természetes, olyan bírálják emiatt, akik maguk sem pártatlanok. Szívesen olvasnám én is az NV hasonló törekvéseit, úgyhogy a rajongók fikázás helyett inkább írjanak cikkeket, vagy legalább linkeljenek olyan oldalakat, ahol ezekkel foglalkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Suzuki topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- További aktív témák...
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- Gigabyte GTX1660 TI OC 6GB
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem is értem, hogy mitől félnek, az hogy van egy Mantle és lesz egy DX12, az még senkitől nem fog elvenni semmit, nem megy ki érted a nagy fekete autó és nem pakolják vagonokra az NV kártyákat. Minden NV tulaj megnyugodhat, hogy jól döntött, amikor NV kártyát vett, hisz a rendelkezésre álló információk alapján hozta meg a döntését, ennyi. Az, hogy másnak most jobb lesz, attól nektek nem lesz rosszabb. Azt pedig, hogy Abu melyik oldal felé húz, az az Ő privát szociális problémája. A cikkeinek szakmaisága szerintem teljesen rendben van, az pedig, hogy húz valamelyik oldal felé, az teljesen természetes, olyan bírálják emiatt, akik maguk sem pártatlanok. Szívesen olvasnám én is az NV hasonló törekvéseit, úgyhogy a rajongók fikázás helyett inkább írjanak cikkeket, vagy legalább linkeljenek olyan oldalakat, ahol ezekkel foglalkoznak.