Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Szóval ms tudni szeretné azt is, mit gépelnek az emberek egymásnak androidon és ios-en.
Az amúgy érdekelne hány milliárd dollárért kelt csak úgy el ez a történet gondolom skype szintű a dolog...
Egyébként én is ezt a billentyűzetet használom, és agyhalál hogy ezt is folyton frissíteni kell mert ez aztán tényleg rendkívül fontos, hogy egyfolytában változtatják a menüt, meg az a rózsaszín beállítási panel, hát gyönyörű, meg elképesztő férfias és elegáns. Persze nem lehet megváltoztatni.
Amúgy nem szoktam frissíteni, egyszerűen nincs értelme mert ez még mindig csak egy átkozott billentyűzet. Ja meg masszív kémprogram, főleg most hogy ms-hez került meg aztán pláne, na és ugye ebből szokott statisztika lenni mi a legnépszerűbb szó 1-1 évben. Szerencsére van tűzfalam is, így én nem voltam / vagyok ennek a része
Na és igen, figyelembe véve miket alkotott ms a felvásárolt szoftverekkel, érdemes elmenteni egy apk-t, ugyanis ennek a billzetnek ezennel lőttek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest