Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hg3X
tag
Az úgy más szerintem. Mármint hogyha van egy koncepció, hogy pl legyen az egész piros és fekete (most csak mondtam valamit), akkor az RGB tényleg nagy segítség tud lenni, hiszen csak beállítod a színt pirosra, és kész is van. És az szerintem baromi jól tud kinézni. Nekem az nem szokott tetszeni, mikor valaki ilyen effekteket alkalmaz, és össze-vissza villog az egész, meg váltogatja a színét. De ez persze csak az én véleményem :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Chrome
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G1 - i7 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest