Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barnuss
tag
Kíváncsi leszek az árára
-
intelMMX
senior tag
Van is itthon egy ablakos K350 hadrendben, meg volt pár "sufni tuning" gépházam is. A 350esben annyi az össz világítás, ami ledsort beraktam. Egységes neon kék.
Amúgy ezt az "RGB-t mindenre mindenhova" felfogást én sem igen kedveltem.Ez a logo-t megvilágító led már jelen volt a P5VD2-X alaplapomon is (Pedig az minden, csak nem szép...és nem is jó, de az mellékes )
-
Lacok
őstag
válasz flashpointer #2 üzenetére
Akkor emeljük a tétet, legyen mini stx.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
zetor2000
őstag
válasz FireKeeper #21 üzenetére
Ach, so... az más.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Hg3X
tag
Az úgy más szerintem. Mármint hogyha van egy koncepció, hogy pl legyen az egész piros és fekete (most csak mondtam valamit), akkor az RGB tényleg nagy segítség tud lenni, hiszen csak beállítod a színt pirosra, és kész is van. És az szerintem baromi jól tud kinézni. Nekem az nem szokott tetszeni, mikor valaki ilyen effekteket alkalmaz, és össze-vissza villog az egész, meg váltogatja a színét. De ez persze csak az én véleményem :-)
Jeff who??
-
-
Hg3X
tag
Nekem alapvetően egyébként az ablakos ház gondolata tetszik. Persze gondolom megvannak a maga kompromisszumai annak is... Viszont az RGB meg egy másik érdekes dolog. Szerintem az elején még nem volt vele gond, amíg egy-két dolog rendelkezett ilyen világítással, és esetleg a brand neve volt az egyetlen ami világított. De aztán ahogy az emberek ráharaptak, a gyártók elkezdték az egészet túlzásba vinni, és ott tartunk most, hogy már RGB headset tartó, RGB headset, meg RGB egérpad is létezik, ami szerintem a feleslegesség csúcsa. Persze, ez csak az én véleményem, akinek ez nagyon bejön, valószínűleg jól meg tudja indokolni, hogy miért kell neki.
Jeff who??
-
FireKeeper
nagyúr
válasz zetor2000 #18 üzenetére
én AM4-ről beszélek, nem feltétlen csúcs felszereltséggel, de nem elszállt áron. kicsit nézegettem a nagyobb kiskerek árlistáját de vagy nem volt egyáltalán miniITX AM4 lap vagy ilyen irreális áron, számomra felesleges felszereltséggel.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Hg3X
tag
-
zetor2000
őstag
válasz FireKeeper #15 üzenetére
Volt itt a hardveraprón egy ilyen alaplap. Elég komoly. Itt lehetett kapni. Én nem tőle, de vettem egyet, nekem jutott rá GSM modem is Sajna előlapi USB 3 nincs, csak hátlapi. De azt mondják a fórumozók, hogy tartós 50 fok körüli környezetre tervezték a lapot, és így vállal rá a kínai 5év garanciát.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Hg3X
tag
Hííí, ha jól látom, nem RGB... Hát hogy van ez, kedves ASRock?
Egyébként nekem tetszik az irány...Ha jól tudom, akkor mATX-ből nem nagyon hemzsegtek az x299 és x399 lapok.
[ Szerkesztve ]
Jeff who??
-
Graphics
Jómunkásember
Most úgy is AMD-t kell venni
-
FireKeeper
nagyúr
én mondjuk inkább közepes teljesítményű (értsd: nem full lebutított) ITX lapoknak örülnék nem csillagászati áron.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Zanik
addikt
Nagyon helyes, hogy jönnek masszívabb mATX lapok. Attól még hogy kisebb 'form factor', nem kell feltétlenül gyengébbnek lennie egy alaplapnak.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
GodGamer5
addikt
Nem semmi, de ITX méretben nagyobbat ütne.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Milka 78
nagyúr
Ez a lap nagyon menő,le a kalappal előtte!
-
miresz
veterán
AM4 vonalon remélem villantanak majd tavasszal valamit az új chipszettel,mert a mostani AM4 mATX lapkínálat finoman szólva is elég silány! Hozzáteszem minden gyártónál! Az ASrock-nál legalább van olyan mATX lap amin van 2db M.2-es foglalat.
-
subaruwrc
félisten
matx threadripper lap kéne
-
vaakuum
addikt
Az intelnél akkor a 2066-os foglalat lesz a jövő irány?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
addikt
Az az x399m taichi lap nem semmi, ugyanakkor szivesen láttam volna pár új z370, am4 lapot is matx méretben tőlük.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
XuChi
addikt
Ebbe a GTX gépbe mégis hol lehet VGA-t kapni ??? Mert ok Kínàban rogyásig vannak vele, de idehaza én még nem làttam kiskert ahol lenne.
A másik hogy minden kártya eltérő. Tehát más hütés kell nekik meg a komponenseiknek. Akkor van hozzà 1000+1 féle thermal modul + fan is ???
Nem értem ezt a gépet....
#2: Ez ugye csak “photoshop” ????
[ Szerkesztve ]
-
syC
addikt
Threadripper + matx. Az igen . Nagyobb a foglalat mint a lap.
•
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest