Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hg3X
tag
Az úgy más szerintem. Mármint hogyha van egy koncepció, hogy pl legyen az egész piros és fekete (most csak mondtam valamit), akkor az RGB tényleg nagy segítség tud lenni, hiszen csak beállítod a színt pirosra, és kész is van. És az szerintem baromi jól tud kinézni. Nekem az nem szokott tetszeni, mikor valaki ilyen effekteket alkalmaz, és össze-vissza villog az egész, meg váltogatja a színét. De ez persze csak az én véleményem :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Retro ASRock P4VM800 Socket 478 alaplap
- Gigabyte MJ11-EC1 AMD EPYC 3151 4c8t, 4xDDR4, 8xSATA, NvME, Mini-ITX, 2xGbE LAN, szervermenedzsment
- ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI II Alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest