- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Mikrofon topic
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"De attól még azt fogom mondani, hogy k@rva gáz, ha kiderül, hogy két év alatt nem tudtak 15%-ot emelni az IPC-n! Azt várom, hogy fejlesszenej. Ennyi. "
De miért pont 15%-ot? Miért nem 150%-ot? Vagy 1500%-ot?
Elvégre bemondani nem kerül semmibe, az Apple meg csinálja meg, különben váááá. -
EyElEs?!
tag
Én csak azt nem értem, hogy minek jöttek volna ki a basic laptopnál sokkal erősebb M2 chippel. Teljesen indokolatlan, hogy az erősebb M1 chippekkel összehasonlíthatóak legyenek, versenytárs pedig az MB Air közelében sincs, így ha kiadnak egy 2x erősebb chipet max a pro vonalat szivatják, új vásárlójuk nem nagyon lesz (főleg, hogy készlet problémák vannak így is folyamatosan).
Szerintem izgalmasabb kérdés lesz, hogy a pro vonalon levő chippek mennyit fejlődnek majd teljesítményben, mert ott valóban számít gondolom, hogy 10 perc alatt jön ki a videó vagy 8.
Ez a gép gondolom azért jött ki, mert azért az Apple userek szép százalékban szeretik generációnként lecserélni az eszközeiket, a kinézet teljesen más, ez már bőven elég gondolom ennek a rétegnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új lapka nem tartalmaz radikális újításokat az M1-hez viszonyítva, de azért majdnem minden porcikája fejlődött.
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- Robot fűnyírók
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple TV eladó
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest