Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hardvervadászat november elején
- Philips LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
jacint78
üzenetére
De tudom jol. Ezert emeltem ki 1 mondatot es arra irtam.
A kollegana meg csak annyit tevedett h nem a jatek szar hanem az os/driver, mert ha egy task exluzivan hasznalja a kijelzot, akkor a gput is megkaphatna exkluzivan es a tobbi taskot le lehetne suspendelni esetleg lapozofajlba kiirni. Persze ez urtechnologiai a mai oseknek.
-
Reggie0
félisten
válasz
jacint78
üzenetére
Ugyan az, az is csak par perc.
Nem CAD-el dolgozom, akkor valoban nem jatszom, hanem amikor szunetet tartok.
Csak az er ra zarogati/nyitogatni a programokat akinek olcso az ideje.Sehol sem mondtam, hogy a jatekok juj mennyi memoriat esznek, ez a te szalmababod.
Ja, vagy ha kitoltott formok/flashek vannak, akkor nem jo ujra beallitgatni. Ezek szerint TI Webbenchet nem hasznalod esetleg meg nem is hallottal rola.
UI: MPLAB meg letezik?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Reggie0
félisten
válasz
jacint78
üzenetére
Nincs itt hiszteria, csak te hulyeskedsz. Senki sem fog majd ujra megnyitogatni 5-10 pdfet vegy egyeb doksit, melle ujra nyitogatni az IDE-t, CAD-et, stb..
Az 50 bongeszolapnak meg az az ertelme, hogy ha 50 kulonbozo dolog van rajta megnyitva, akkor nem kell mindig ujra megnyitni/keresni amire szukseged van, hanem csak rakattintasz a fulre. Olyan mint a konyvjelzo csak mar be van toltve az oldal, igy a netet sem terheles feleslegesen es a betoltodesre sem kell idot pazarolni.(Amugy 1/3 negyzetmeter lakasterulet is dragabb mint 16G ram, szoval ha nem pakolgatod a gepedet a szekrenybe, akkor erosen bort iszik vizet predikal esete forog fenn.)
-
Reggie0
félisten
válasz
jacint78
üzenetére
Pont hogy ez a normalis es minden folyamatot visszallitgatni mert megszakitottad egy kis jatek miatt, na az az idiotizmus.
Gondolom te sem urited le az asztalodat es szereled ossze a gepedet, ha csinalni akarsz rajta valamit, majd csomagolod el es rakod vissza a szekrenybe, hogy ne pazarolj helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)