- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Asztrofotózás
- DUNE médialejátszók topicja
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen hangkártyát vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jacint78
üzenetére
Hogy közepes grafikán nem telik meg a Vram, az 100%. tudom, az van és használom, amikor beállítgatok egy játékot akkor figyelem is. Erre most egyből magas beállitásokat mondasz be, és akkorákat ferditesz nekem itt, hogy csak na... Maradjunk annyiban a te konfigod néhány játékban el sem birná a magas beállitásokat, mert másoknak kétszer erősebb VGA-n és i7 4770K 4.2 GHz-en is akad magas beállitáson. Nyilván én sem úri passzióból fejlesztek és nyomok a gépembe majd 200ezret, mert én is qva jó grafikával szeretnék már játszani. Akinek Fury megy a gépében szerintem kihasználja azt az 512 GB/s sávszélességet is, és már Crossfire is tesztelték és használják kérem. Vita nem volt és ebből nem is lesz, mert nagyon nem akarod elfogadni mások véleményét. Akkor jó játékot Very High vagy Ultra beállitásban és Magas Felbontású Textúrákkal a szuper Gémer gépeden.

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bittorrent topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Lexus, Toyota topik
- Nem lesz iPhone 19
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest