Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jacint78
üzenetére
Hogy közepes grafikán nem telik meg a Vram, az 100%. tudom, az van és használom, amikor beállítgatok egy játékot akkor figyelem is. Erre most egyből magas beállitásokat mondasz be, és akkorákat ferditesz nekem itt, hogy csak na... Maradjunk annyiban a te konfigod néhány játékban el sem birná a magas beállitásokat, mert másoknak kétszer erősebb VGA-n és i7 4770K 4.2 GHz-en is akad magas beállitáson. Nyilván én sem úri passzióból fejlesztek és nyomok a gépembe majd 200ezret, mert én is qva jó grafikával szeretnék már játszani. Akinek Fury megy a gépében szerintem kihasználja azt az 512 GB/s sávszélességet is, és már Crossfire is tesztelték és használják kérem. Vita nem volt és ebből nem is lesz, mert nagyon nem akarod elfogadni mások véleményét. Akkor jó játékot Very High vagy Ultra beállitásban és Magas Felbontású Textúrákkal a szuper Gémer gépeden.

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Óra topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Gumi és felni topik
- Apple Watch
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- ZOTAC Twin Edge RTX 4060 Ti 8GB OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest