- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HP notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
Stauffenberg #24 üzenetére
Tudom hogy van már Simple, csak sajnos NFC képes eszközöm nincs (hátha lesz olyan MiFit global verzió ami ezzel jön). Ezért bánom csak hogy a matricázgatós opció megszűnt, mert inkább az minthogy 2x annyiért vegyek telefont hogy fizethessek.
Reggie0 "Szemelyit es lakcimkartyat ugyis magaddal kell hurcolni, amellett meg mar elfer nemi kp es bankkartya."
Azért van bőven alkalom mikor ezek nincsenek nálam. Leugrok a közeli boltba, sétálunk egyet, elmegyek futni/tekerni akkor nincsenek nálam ezek sem (tudom nem vagyok törvénytisztelő polgár, de inkább mint hogy elhagyjam), de az is elő tud fordulni hogy valaki otthon hagyja véletlenül a pénztárcáját. Azért elég nagy előny egy óra, amit sosem veszel le, és mindig fizetőképes leszel.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az egyérintéses technológia népszerűsége töretlenül növekszik Európában, Magyarország pedig jóval az átlag felett teljesít ebben a tekintetben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kutya topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest