Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
Mire ide ér, simán a 1202 vlz4 árában lesz.... Ami meg azért egy jól használható keverő, ha már ezt az izét annak akarják eladni. Vicc
Ok, más a célközönség, de ennyiért tehettek volna bele többet pár effekt meg RGB mellett. De biztosan ennek is meg lesznek a vevői.
-
A mire jó részét még én sem találtam meg...
Nekem egy Behringer U-Phoria UMC22 van itthon rádiós műsorvezetési célokkal, meg egy BM-800-as mikrofonnal és megfelelő presetekkel. ( Kijött az egész talán 30 ezer forintból..)
Nem valószínű, hogy lecserélném erre.. Valószínűleg nem is egyezne a felhasználási kör.
-
fatpingvin
addikt
nem óccsó, és nekem nem annyira világos mire jó, pedig azért foglalkozom audióvla hobbiból meg szakmából is...
-
Jungle Man
junior tag
Ez mitől jobb (vagy más), mint a Roland Go..., Zoom U..., IK Multimedia stb. interfészei?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az M•Caster Live tervezésekor az egyszerű kezelhetőség és a széleskörű kompatibilitás volt a cél.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest