Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
Mire ide ér, simán a 1202 vlz4 árában lesz.... Ami meg azért egy jól használható keverő, ha már ezt az izét annak akarják eladni. Vicc Ok, más a célközönség, de ennyiért tehettek volna bele többet pár effekt meg RGB mellett. De biztosan ennek is meg lesznek a vevői.
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
Graphics
Jómunkásember
A mire jó részét még én sem találtam meg...
Nekem egy Behringer U-Phoria UMC22 van itthon rádiós műsorvezetési célokkal, meg egy BM-800-as mikrofonnal és megfelelő presetekkel. ( Kijött az egész talán 30 ezer forintból..)
Nem valószínű, hogy lecserélném erre.. Valószínűleg nem is egyezne a felhasználási kör.
[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
addikt
nem óccsó, és nekem nem annyira világos mire jó, pedig azért foglalkozom audióvla hobbiból meg szakmából is...
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Jungle Man
junior tag
Ez mitől jobb (vagy más), mint a Roland Go..., Zoom U..., IK Multimedia stb. interfészei?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest