Asztali és mobil környezetben is megállja a helyét a Mackie hordozható keverője

Az M•Caster Live tervezésekor az egyszerű kezelhetőség és a széleskörű kompatibilitás volt a cél.

A minőségi, zenei körökben népszerűnek számító eszközeiről ismert Mackie hamarosan piacra dobja eddigi legkisebb keverőjét, amelyet elsősorban streamereknek, játékosoknak, podcasteket készítőknek szánnak, tervezésekor pedig az egyik legfontosabb szempont a hordozhatóság volt. Ennek érdekében az M•Caster Live áramellátáshoz nincs szükség hálózati csatlakozóra, azt ugyanis bármilyen powerbankkal, vagy akár számítógépünk egyik szabad USB Type-C portjával is helyettesíthetjük.


[+]

A fekete és fehér színekben is elérhető, USB-s audiointerfészként is funkcionáló eszköz összesen három, 3,5 milliméteres jack bemenettel, két jack kimenettel és egy 48 voltos fantomtáppal megtámogatott XLR csatlakozóval rendelkezik, ezek hangerejét pedig a keverő házán elhelyezett tárcsák segítségével egyszerűen mixelhetjük. A vezérlők segítségével nem csak a hangerőt, de a hangzásvilágot is állíthatjuk, ehhez kapcsolódóan különböző gyári paraméterezések közül válogathatunk, a StreamFX funkció segítségével pedig hangunkat változtathatjuk el mindenféle érdekes effekttel (például szörny, robot, stb.).


[+]

A M•Caster Live beépített RGB fényeket is kapott, kompatibilitása pedig igen széles körű, hiszen nem csak USB Type-C interfészen keresztül használhatjuk például PC-vel, Mac-kel, vagy épp egy iPaddel. Persze mikrofonból, hangszerünkből vagy okostelefonunkból érkező hangot jack kimeneten keresztül is továbbíthatjuk például egy DSLR vagy MILC fényképezőgépbe felvétel készítése, esetleg okostelefonba vagy tabletbe élő podcast rögzítés céljából.

A Mackie M•Caster Live februártól lesz megvásárolható, árcédulájára pedig nagyjából 259 dollár körüli összeg fog kerülni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés