Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
Imádom a reggeli friss vér szagát a linux vs windows oltárán.
-
stopperos
senior tag
Ott (ouya és tv) azért működik, mert 1 féle rendszert kell támogatni. A desktop pedig nagyon szét van aprózódva (kernel verzió, X11 verzió, KDE,XFCE...).
Ha a steam azt mondaná, hogy fogom az Ubuntu LTS-t, kicsit átírom és kiadom az Ubuntu Steam Edition-t, amit én támogatok és kezelek és én frissítek, akkor nagyon szépen menne minden. Mert akkor lenne egy fix platform amire lehet fejleszteni, a játékosok örülnének, mert egy linuxszal biztos mennek a játékaik. -
stopperos
senior tag
De attól még a HL2, Portal, ... [Source motoros] játékok közepes beállításokkal simán elfutnak egy Vistán. Így csak azért indítok néha windows-t hogy ezekkel tudjak játszani. Sajnos újítani kellene az egész gépet, hogy olyan grafikus kártyát tudjak bele tenni, ami zárt driverrel támogatott normálisan (próbálkoztam Radeon HD 3450 AGP-vel, de az csak szigorúan kernel 3.2)
-
stopperos
senior tag
Nekem pl az a bajom, hogy nincs erőgépem. Ubuntut használok szinte mindenre, de mivel AthlonXP processzorom és Ati Radeon 9600 kártyám van, amihez nincs zárt driver támogatás. Így csak a Half Life fut normális sebességgel. Ha Source motorral akarok játszani, már windows-t kellene indítani. Mert a régi kártyámat nem támogatja az AMD már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest