Hirdetés
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
- 

cucka addikt válasz  huskydog17

üzenetére huskydog17

üzenetéreMár akinek. Nem mindenkinek tetszik, például engem is totál hidegen hagy a játék 
 Azt írtam, hogy üzletileg az egyik legnagyobb gurítás evör. Elköltöttek rá 250 millió dollárt, kaszálnak majd rajta kb. ugyanennyit. Ha ez nem meghatározó tényező a játékiparban, akkor semmi sem az. Namost ezek fényében ki nem sz*rja le, hogy neked vagy nekem személyesen tetszik-e vagy sem?Ez sem igaz. Nézd csak meg a GE címeket. 
 Ok, valamennyi fejlődés van, aláírom. Rájöttek, hogy ha így folytatják a pc-s fejlesztéseket, akkor senki se fog drága pénzért videókártyát vásárolni tőlük.Vannak olyan cégek, amelyek úgy készítenek AAA címet, hogy a konzolok szóba sem jöhetnek a fejlesztés során. 
 Kik? Hirtelen a Firaxis ugrik be, más nem nagyon hiszem, hogy kicsenget dollár tízmilliókat PC exkluzív játékok finanszírozására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest