- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubacsino
aktív tag
válasz
lumpen_stex #31 üzenetére
majd 5 éve jelent meg az Xbox360 (USA-Nov22,EU-dec02) lassan lépniük kell
Úgy nézz ki, ezt a szezont kihúzzák még a jelenlegi generációval. Halvány remény, hogy mobil fronton, pletykák és bejelentések történtek (PSP2,NDS3D) pont mint 6 éve -
gubacsino
aktív tag
Kínai Kulturális Minisztérium 2000-ben született döntésének értelmében semmilyen videojáték-kiegészítőt és kelléket nem lehet forgalmazni az országban.
A három királyok legnagyobb bánatára
Vagy ez már nem érvényes?
Mind esetre bizonyosan jelentős szürke Import tart arrafelé nap mint nap.
Viszont az is biztos, hogy a Lenovo mint cég, ha ez a törvény hatályban van, akkor hivatalosan semmit sem forgalmazhat Kínában. Mint ahogy anno a PS2 vagy most a Kinect sem jelenhet meg arrafelé (hivatalosan)
Tehát erős a gyanú hogy ez olyan lesz mint a
Phantom köd előttem köd utánam... -
Ste
addikt
Minden gyártó a konzolok felé indul el? Artctic Cooling, most Lenovo...
-
Gabboo
tag
Érdekes döntés a Lenovo-tól. Én a helyükben nem vágnék bele, elég konzol van már így is a piacon.
-
Móci
addikt
Hát, szerintem ez felesleges lesz. Valamennyit biztos, hogy eladnak belőle, de...
-
Hát nem tudom,hogy elbír e a konzolpiac még egy szereplöt.Ha gagyi lesz akkor biztos bukás,de nagyon nagyon jónak kell lennie ahhoz,hogy a piac fölvegye,és föleg a játékok amik húzhatják a konzolt
-
BloodRay
veterán
Attól félek ez gagyi lesz.
-
zsigus
őstag
USB-s HDMI ez de durva
Vagy csak én látom rosszul?
-
mongi
senior tag
Wáááááá
2.12-től a második videón de gáz, hogy az új xbox360 slim ott figyel a tv alatt
-
Bathory Peti
aktív tag
kiváncsi vagyok rá.
-
kelekyle
őstag
Ha meg is születik nem lesz rá fejlesztő szerintem. De ez OStől fog legfőképp függni...
-
moli.hu
őstag
-
moli.hu
őstag
en ugy tudtam, hogy a Chinect mar kesz van, vagy ezek kamukepek?
-
smkb
őstag
Kínai piacon alapozni a játékeladásokból származó bevételekre ???
IJJJJJ.... ott maximum az működik, ha eleve a hardver árába beleszámolják a játékok árát, amit rátesznek... Egyébként meg a kínai konzolok alapvetően szinte mind emulátorokra alapulnak, amin aztán a sok jó juzer a "legélis" (főleg nintendo) romjait futtathatja. Nem véletlen nem forgalmazzák ezeket a kézikonzolokat európában, amerikában... pl dingoo és társai.
-
zazahoho
őstag
ez azért jó lehet,a másik három gyártót talán árversenyre készteti,és csökkenhetnek az árak,talán a játékok irreálisan magas árai is
-
.mf
veterán
Nálam augusztus 30.-át mutat a naptár, nálatok is? Kicsit korai lenne április elsejének
Ez felettébb furcsa, több okból is, és erős kételyeim vannak. Először is a "menő" konzolok mind külön platform, tehát erre mindent portolni kell majd. Ezután a linux nem épp a játék-ellátottságról híres, s ezt úgy mondom, hogy ubuntun próbáltam már wine-nal és playonlinux-szal néhány játékot működésre bírni, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Harmadrészt, x86 a licencek miatt nem versenyképes árban a konzolokban használt ARM-mal szemben; Kínában pedig a több tucatnyi errefelé ismeretlen konzol mellett nagy verseny van. Negyedrészt, ha már x86 és Kína a célpiac, akkor jó eséllyel nem egyszerű konzolként, hanem inkább gémer és egyéb területen is használható gépként adnák el.
-
peterk
senior tag
Mivel Kína a piac, ezért bármi megtörténhet, de így első nekifutásra nagyon bátor vállalkozásnak tűnik. Már persze, ha nem valami tamagocsi, hanem valamennyire is minőségi hardver és minőségi játékok megjelenítése a cél.
-
mrlujoak
veterán
Várom, kíváncsi vagyok mit alkot a Lenovo ezen a téren.
-
Sanyi.mTs
addikt
kíváncsi leszek, h kell-e majd installálni? (játékot, drivert, stb)
-
marcias
őstag
PC alapú konzol? Ez valami egészen új.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat elsősorban a kínai piacon vetné be az eBoxot.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest