- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debians
tag
válasz
dajkopali #45 üzenetére
Kedves Pali bá'
Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem. Azonban úgy gondolom, hogy a központosítás, főleg IT területen mindig hatékonyabbá teszi a működést. Persze minden változásnak vannak áldozatai. Tudom ezt magamról. Volt mikor nyertese voltam, volt amikor vesztese.
És fontos a sorrend, mert amikor vesztese voltam tudtam, hogy nem tragédia, majd leszek megint nyertese egy másik változásnak. Dolgoztam IT vezetőként - ha rövid idejig is - közszférában. (Nem bírtam a légkört.) Tudom, hogy nagyon sok tennivaló van a hatékonyság növelésére. És a Közszolgák állandóan sírnak... Pedig a teljesítményüket nem lehet összemérni a versenyszférában dolgozó kollégákéval.Másik a korrupció... megcsináltattak velem egy tanulmányt, megterveztették velem az egészet, majd közölték velem nem szakmabéliek, hogy ki fogja megcsinálni a bulit, ki szállít, ki üzemeltet... stb. És akkor felálltam. Arra kellettem, hogy igazolják a mutyit.
Ideje volt már rendet vágni úgy gondolom. Nem kételkedem abban, hogy a NIIFI valóban nagyszerű dolgokat csinált. Nem is a szakmaisággal volt a baj szerintem.
-
Debians
tag
Dehogy, eddig keresett valaki sokat rajta.... Teljesen felesleges magánkézből üzemeltetni egy állami felhasználású hálót. Ha csinálnak egy állami szervezetet az üzemeltetésre, jóval kevesebbe fog kerülni. Kell egy jó üzemeltetési szerződés, jó SLA-kkal, meg egy tökös vezető és negyedébe fog kerülni.
Kinek is az érdekeltségének körében van a kopint datorg? Minek tovább pénzelni ezeket?
[ Módosította: Kalandor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest