- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Mondjuk a Csepeli Györgyöt én is furcsán néztem mint kormányzati felügyelőt... Ha valakire elmondható, hát rá nagyon is, fogalma sem volt az informatikáról...
Állami tulajdonról beszélünk akárhonnan nézzük a hbone-t, NIIFI vagy Kopint, mindkettő állami tulajdon!!!! Kérem ezt az egyébként fontos szempontot figyelembe venni!
A NIIFI abban összehasonlíthatatlanul erősebb mondjuk a Kopintnál, hogy egy jól összeszokott, 30-40 évesekből álló műszaki elitje van, ha őket most szanaszét kergetjük, több éves lemaradásba kerülhetünk a jelenleg élvonalat jelentő rendszerfejlesztésben.
Mondjátok, ha nem jól látom, de kívülről nézve meg vagyok győződve róla, hogy 2-3 év kellene egy teljesen új csapat összeállításához. A nagyfőnökök persze leválthatók, elküldhetők, semmit sem fog befolyásolni, sőt, talán az eddiginél több támogatást is hozhat, de akik a melót csinálják, békén kéne hagyni őket.
-
bambano
titán
Tisztázzunk alapkérdéseket:
- központosításnak akkor van értelme, ha ezzel kihasználható párhuzamosságok keletkeznek, amit a sajtóban szinergiák néven szoktak tolni az újságírók.
- ha nincsenek szinergiák, akkor a központosítás vagy nullszaldós lesz, sem nem hoz, sem nem visz, de inkább a bukta az esélyes, vagy anyagi vagy szolgáltatás-minőségi kérdésben. leginkább mindkettőben.
- a kopint, illetve a meh eddig az ekg-t vitte
- a niifi vitte eddig a hbone-t.
- mindkét hálózatnak egyedi speciális szabályai vannak.következmény: a kettő egybegyúrása nemhogy szinergiákat nem fog okozni, előre látható módon hátrányos közösködést fog eredményezni.
a másik: ha te azt hiszed, hogy ezzel a központosítással a mutyi lehetőségének csökkentése a cél, akkor te tényleg olyan naiv vagy, hogy megérdemled, hogy rádverjenek egy csomó elbaltázott projektet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest