Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Én már azt szeretném látni,hogy ezekben az új apikban (DX12,Vulkan) működik már végre az MGPU,összeadódik a VRAM,működik a közös erőforrás kezelés stb és be is van végre építve valahol megmutatva azt hogy ez mennyivel jobb megoldás mint az AFR DX11ben...-ha -fog -lehetséges nélkül...
-
TTomax
félisten
Igen csak az nem multiGPU support játékos szempontból,mint ahogy az első mondat állítja...tehát nincs!Pont...
Az hogy az api detektálja,önmagában egyértelműen kevés ha nem lehetséges az erőforrások megosztása.Az hogy te egyszerre két különböző dolgot tudsz számoltatni az nem MGPU support,azzal játékokban nem sokra mész... -
TTomax
félisten
A linket elolvastad?Ott van leírva,nekik én jobban hiszek.
"There is no multiple GPU support in version 1.0. That was unfortunately a feature Khronos had to cut in order to preserve schedule. It is expected to be near the top of the list for Vulkan 1.1. It is perfectly possible for a Vulkan implementation to expose multiple GPUs. What Vulkan currently can’t do is allow resource sharing between them. So from a point of view of, for example, a Windows system manager, its possible to recognize multiple ways to render to a surface and then use operating system hooks to transfer that to the screen. What Vulkan doesn’t have is the ability to share a texture or a render target between multiple GPUs."
-
TTomax
félisten
MultiGPU-t mikor akarnak támogatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A konzorcium beszélt az OpenGL ES-ről és az OpenGL-hez írt új kiterjesztésről is, és kifejezetten bíztató jövőképet vázolt fel.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- OLED TV topic
- Politika
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest