Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Drávaibbra számítottam.
-
törölt tag
Nem is olyan vészes árak. Az a 219€ jól hangzik, lehet, hogy apukámnak beújítok egyet a születésnapjára.
-
ghiottone
nagyúr
Csodálkozom, hogy a 7 colos nemcsak 1 GB ramot kapott a többi árszintjéhez képest
A Lenovo a Tab 4 8 colost 2/16-al elvileg 169 eurón indítja. - az szerintem jobb ajánlat lesz így. A Plus verzió ujjlenyomatolvasóval, Snapdragon 625-el 3 GB rammal viszont már 259 euró lesz
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
.Szaki.
addikt
Viccnek tartom, hogy 40 ezer forint környékén még mindig csak 8GB-os tárhellyel lehet venni 7"-es tableteket. Ezért nem megy a piacuk, én úgy örülnék ha végre lenne egy értelmes 7-8"-es tablet 16GB tárhellyel hasonló áron, ami megfelelően működik is. Hosszú ideje nem tudok ilyenről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest