Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Tehát szerinted "normális országokban" most legális a törvényszegés??
Tehát a rendőr se fogjon el gyilkosság után, me' van elég bajod a "nagy" járvány miatt?
Érdekes felfogás, de nagyon el vagy tévedve...
(#227) Reggie0, én tíz éve élek Németországban és csak 3-6 havonta megyek haza. Ennek megvan az az előnye, hogy jobban észrevegyem a változásokat.
Ez az "évről-évre egyre szarabb" nagyon nem állja meg a helyét. Otthoni ismerősi körömben (mindenféle korosztály) az elmúlt években kb. mindenki építkezett, új autót vett, megtakarítást tett félre, vállalkozott.
A 2000-2010 közötti időszakban (amikor még otthon laktam és dolgoztam) ez nagyon nem így volt...
Én nem védem egyik pártot sem (minden politikust fellőnék a Holdra retúrjegy nélkül), de nem elfogultan, szemellenzővel, esetleg CSAK saját tapasztalat alapján kell nézni a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest